-
רק עם אוכל, אסור נוזלים.
-
מעדן מותר?
]
]
-
כן, מותר.
אבל לא כדאי לך לערבב במעדן שלם כי אז לא תוכלי לעקוב שלקחו את כל התרופה.
אנחנו מוציאים 2 או 3 כפיות מהמעדן לכוס חד"פ ומערבבים את התרופה, כך גם יודעים שכל התרופה נלקחה וגם שזה נאכל תוך 15 דקות (אסור לקחת את זה אחרי 15 דקות מרגע שמכינים את זה.)
-
תודה רבה השתמשתם בפלקסוטייד לפני הסינגולייר?
]
-
לא, היינו עם אינהלציות שלבודיקורט לפי הצורך, ברגע שהבנו שזה כרוני אז התחלנו סינגולייר, בגלל שגם אני עם סינגולייר אז הרופאה הציעה את זה
-
אדיר היה עם משאף כטיפול מונע עד עכשיו אבל אני לא רוצה.לתת סטרואידים אז החלטנו לעבור לסינגולייר מקווה שזה באמת ימנע את ההתקפים
]
]
-
והמשאפים עזרו?
אצלנו במשפחה המורחבת יש בערך 10 אנשים שלוקחים סינגולייר, לכולם הוא עוזר, לחלק יותר ולחלק פחות, אבל עוזר.
מקווה בשבילכם שזה יעזור
-
לא עזרו .. הוא חטף התקפים וגם דלקות.ריאות ולכן ביקשתי מהרופאה לנסות משהו אחר.. היא מראש אמרה לי שהפלקסוטייד יותר חזק מהסינגולייר
ראיתי שבנות בפורום רשמו שזה מאוד עזר להם אני מקווה שיעזור גם לנו
]
]
-
אתם אצל רופאת ילדים או מומחה ריאות?
בעיקרון יש אפשרות בעונות מעבר וכאלה לקבל את שניהם, גם את הסינגולייר וגם את המשאפים.
-
שקד קיבל סינגולייר כטיפול מונע, אבל הרופאה אמרה שאפשר לערבב את זה אפילו במיץ
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
אסור, תסתכלו בעלון, רשום במפורש.
-
אנחנו ערבבנו את זה בכף אקטימל...
אבל לפני זה היינו מערבבים במיץ, זכור לי שהרופא אמר שבכל דבר זה בסדר
רק בריאות
-
ציטוט מתוך העלון לצרכן:
"סינגולייר גרנולות למתן דרך הפה אינן מיועדות להמסה בנוזל כלשהוא מלבד פורמולה לתינוקות או חלב אם. אולם ילדך יכול לשתות נוזלים לאחר בליעת סינגולייר גרנולות"
-
אנחנו בטיפול רק אצל רופאת הילדים .. היינו פעם אחת אצל רופא ריאות שהמליץ על בודיקורט כטיפול מונע
]
]
-
אפשר לשים בנוזלים, אפשר לשים אבל שקיק אחד
בכמות נוזלי של עד 50CC ....
אפשר לתת ישירות לפה,במעדן....להיות יצירתית...
אני אסמטיתי ושחר אסטמתי...
סינגולייר הוא טיפול מונע בלבד לא טיפול בזמן אמת.
נותנים אותו בתחילת החורף שזה בערך מחודש
שעבר עד סוף החורף...
ממליצה בחום לקנות את המכשיר המיוחד למשאפים במקום
אינהלציה כמו צינור עם מסכה כשל האינהלציה יעיל יותר
ופעולתו מהירה יותר, אצלנו בקוטייד,וינטולין ועוד חוגגים בחורף..
אני בכלל עם הכבדים סימביקורט וכו חחח
בודיקורט ווינטולין עם מי מלח בהתקף נשימתי בלבד!
וינטולין בקוטייד בודיקורט פליקסוטייד מכילים הורמונים ואינם כמונע אלא כטיפולי!
-
מיכל את מתכוונת לאירוצמבר? אנחנו משתמשים מגיל כמה חודשים
]
]
-
אני קיבלתי את השקיקים של הסינגולר...
טוב, בכל מקרה אבדוק בעלון לצרכן...
שקד בכלל לא אוכל מעדנים
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
זה בטעם תות, את יכולה לתת לו ישר לפה בלי לערבב בכלום.
-
כן חחחח שכחתי איך קוראים לו
-
]
-
בודיקורט/פליקסוטייד כן ניתן כטיפול מונע....
במינון נמוך מהטיפולי,
תמיר קיבל טיפול מונע של בודיקורט הרבה זמן במשאף, בנוסף לסינגולייר, מחשש שסינגולייר לא משפיע על כולם....
אנחנו היינו בטיפול של מרפאת ריאות בשניידר
-
אני הייתי מערבבת לו עם שארית המעדן..אחרת אין בקרה ממשית לכמות של האבקב שהוא לקח וזה בעיתי..
כשהוא הגיע לגיל 3 בערך כבר הפכנו את זה לסינגולר לילדי הגן, אלה סוכריות קטנות שהוא מאוד אהב.
הפסקנו ליטול את זה לפני שנה וחצי- שנתיים בערך.
במקביל, ובעיקר בעונות המעבר היינו משתמשים גם בבודיקורט, הוא גם היה עושה את העבודה.
אני יכולה לנחם ולספר לך שאלעאי עוד מעט חוגג 7 והכל לגמרי מאחרינו!!!!!!
זה באמת עובר.
-
אדווה תודה רבה!! אני מאוד מקווה שזה יעבור בקרוב.. רק מגיע החורף ואני כבר בסרטים שאוטוטו הוא יהיה חולה
]
]
-
אני מכירה היטב את התחושה,
אני גם זוכרת שבשנייה שהייתי רואה "שביל" של נזלת, הייתי מבינה לבד כבר לאן זה היה מגיע
-
לצערי הרב בשלושה חודשיים האחרונים היו לו שתי דלקות ריאות סמויות שלא שמעו ורק בצילום חזה גילו שיש דלקות ומאז נהיו לי חרדות שכל פעם שיהיה חום תהיה דלקת ריאות
נקווה שיהיה טוב ובנוסף אני אעשה לו חיסון נגד שפעת
]