כמה שאלות :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות כמה שאלות... אני שומעת על כל מיני סיפורי לידה ורציתי לדעת למה הרוב נמנעות מחוקן? ולמה קבלת אפידורל לא ניתנת כשהיולדת מבקשת אלא אחרי התייעצויות? ושאלה נוספת למה אומרים שבהריון ראשון סוחבים בדרך כלל עד הסוף ( שבוע 42) אוף אני מיואשת מתה כבר ללדת ורק בשבוע 38+3 אני כל הזמן מחפשת משהו מוזר כדי להיות אופטימית שאני קרובה ללידה.
5 תגובות
עמוד 1
  • שכחתי שאלה נוספת בכל פעם כשאני עומדת אני מרגישה לחץ איימים למטה ובבטן תחתונה ואני גם כבר ממש לא יכולה ללכת יותר מידי צעדים.... אולי זה סימן למשהו שמתקרב?????
  • קודם כל לפי השבוע שלך את קרובה

• אוטוטו את שם
  • אני לא עשיתי חוקן כי לא הספקתי

• לא יודעת למה הבנות נמנעות מחוקן , יש אפשרות לקבל נרות אגב , במאיר למשל נותנים 2 נרות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה