נוסעים לחג :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שנה וחצי שלא ישנו מחוץ לבית, אנחנו נוסעים לחמותי
9 תגובות
עמוד 1
  • מקווה שחג יעבור בקלות והבנות ייסבלו ובעיקר את.
    לגבי כל הבית ככה זה גם אני כזו תקחי להם דפים וציורים ועוד 2-3 משחקי קופסא ו 3 ספרים , ואולי בובה או שניים, בהחלט לא צריך את כל הבית (למרות שהשרימה שנתתי לך זה חצי בית חח) וההורים של בעלך כבר יעסיקו אותם

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני בטוחה שזה יסתדר
    איפה הם גרים?

• לכי תדעי אולי תופתעי בהצלחה וחג שמח!

[center]
  • גם לבשל? אם היא לא מרגישה טוב תסעו בשבת הבאה. הבנות שלך יכולות להבין שסבתא לא מרגישה טוב....

טוב זה בטח מאוחר מידי אז רק נאחל בהצלחה. אל תשדרי להן שאת לא מאמינה שיהיה בסדר. זה יכול להיות סוג של נבואה שמגשימה את עצמה. שדרי להן ביטחון
  • צולי- נקרעתי פה מצחוק, ברור שהבנות יבינו אם היא לא מרגישה טוב, אבל חמותי לא מבינה שזה סיבה לביטול
  • איך היה ?????
    מקווה שעבר טוב יחסית

• איך עבר?? איך היה לבנות?
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• איך היה תעדכני בטח היית צריכה גם לשתוף לה את הבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה