בעיה בזוגיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבנות החמודות,
    לא מזמן התחברתי כדי לקבל את דעתכן על היחסים שלי עם אמא וקיבלתי תגובות מדהימות...
    מי שזוכרת - רוצה לעדכן שיצרתי איתה קשר, ואני בכל זאת אני רוצה להזמין אותה אלינו כדי שתכיר את הנכדה שלה. אבל הפעם אשתדל לשמור על מרחק מסוים כדי לא להיבלע עוד פעם בים של הבעיות שלה ולא לסבול שוב... נראה איך זה יעבוד. תודה על התגובות שלכן, זה מאוד עזר לי לראות את המצב גם מהצד.

ועכשיו אני רוצה לספר משהו שמציק לי ולשמוע אתכן שוב...
    הפעם מדובר בזוגיות שלי, מבחינת היחסים.
    לפני מספר חודשים ילדתי, לידה ראשונה. מבחינת היחסים אני גם ככה אף פעם לא הייתי מי יודע מה להוטה, אבל בעלי הבין וקיבל את זה בהבנה כי היו לזה סיבות. אבל כעת, אחרי הלידה, המצב נהיה עוד יותר גרוע - תחילה מיד אחרי הלידה עוד היה לי עוד קצת עניין ביחסים, אבל הוא פשוט נעלם אחר-כך... אני גם מרגישה שפיזית משהו השתנה לי שם למטה בעקבות הלידה ויש לי תחושה שאני צריכה ללמוד את עצמי מחדש (תסלחו לי על פרטים) למרות שבעלי אומר שהכל נראה אותו הדבר ולא רואים שום שינוי דרסטי.
    אבל היחסים פשוט לא נעימים לי! אני עושה רק בשבילו שלא ירגיש מקופח כי גם ככה ייבשתי אותו המון זמן אז אני לא רוצה שזה ימשיך ככה. אני פשוט לא מצליחה להינות, בשום דרך....
    אני מקשרת את זה ללידה האמת, שעוד לא עבר מספיק זמן מאז והגוף צריך להתאושש, וגם האמת שאין לי פשוט כוחות להשקיע בזה כי רוב כוחותיי הולכים לטיפול בבית המדהימה שלי אז אין לי ראש לזה...

הייתי רוצה לדעת האם למישהי מכן קרה אחרי הלידה משהו דומה ואיך היא התגברה על זה... כמובן אם נוח לכן להעלות פה נושא כזה רגיש.

תודה מראש ותסלחו לי אם חפרתי יותר מדי....
7 תגובות
עמוד 1
  • הגוף הוא לא מכונה. לוקח לו זמן להתאושש מהלידה, ולא לכולן זה ישר כיף כמו פעם... זה יכול לקחת גם כמה חודשים (אצל כל אישה זה אחרת) אבל זאת תקופה שעוברת.
    יש כאלה שאפילו מתחילות להיות יותר להוטות אחרי שעוברת התקופה הקשה.
    תני לזמן לעשות את שלו! לא למהר לשום מקום (בכלל עד 6 שבועות אחרי הלידה לא מומלץ בכלל לקיים יחסים), ואל תתני לתקופה הזאת להרוס לכם את הזוגיות כי זאת תקופה מלאה הורמונים, התאוששות מהלידה והסתגלות להיותכם משפחה!
  • על אף התוצאה המדהימה של הלידה, זה עדיין גורם לגוף (ולנפש) טראומה
    ומובן שלוקח זמן להתאושש מזה ולחזור לעצמך, למי לוקח יותר זמן, למי פחות
    כולן בסופו של דבר עוברות את זה לאחר לידה, הדימוי העצמי שלנו משתנה במהלך ההריון ובוודאי שלאחר לידה
    תני לעצמך זמן להתאושש אבל אל תרחיקי את בעלך, תסבירי לו את מה שהסברת לנו, שלוקח לך זמן להתאושש ואין לי ספק שהוא יבין

• בהצלחה עם אמא שלך
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • לצערי, אני ממש מבינה אותך... אני ארבעה חודשים וקצת אחרי הלידה וכואב לי עדיין. דווקא חשק יש- זה חוזר, אין מה לדאוג, אבל לא חלק כמו תמיד...
    [url=http://www.glitterwordslive.com][img=http://img-s3-01.mytextgraphics.com/glitterwordslive/2012/10/07/f72d9b2067b3108b3587bedb76a44fe6.gif]
  • גם אצלי כמו הרוב - אחרי הלידה , החשק הלך לו לטיול ארוךךךךך..
    ואת האמת חזר רק לפני כמה חודשים ....
    וחשבתי שכבר לא יחזור ... קצת נבהלתי כי הייתי די סבבה בקשר לזה לפני הלידה ..
    כמו בכל דבר יש ירידות ועליות ...
    הכי חשוב לשמר את העליות ולהתמקד בהן .. ולא לשקוע בירידות .
    וכן האיזור שם עבר טרואמה לא קלה , הטיפול בילד חדש ממש לא קל , העייפות לא עוזרת למצב , אז יש קצת ירידה החשק - הגיוני לא?
    אבל חשוב לנסות בכל זאת לזרום כי לפעמים עם האוכל בא התאבון .. ואז זה גם יכול להיות מהנה .
    אבל לא בלחץ כמובן ולא בכוח .

• מבינה אותך לחלוטין...
    אני חזרתי להנות בערך אחרי חצי שנה, אבל עניין החשק לא חזר לעצמו עד היום, אני מייחסת את זה לזה שאני בן אדם עייף, אני עייפה תמיד ולא משנה כמה ישנתי, אז עם הטיפול בילדה אני בכלל גמורה לגמרי.
    אני רוב הזמן מרחמת על בעלי בקטע הזה..'גם אני מקווה שיהיה יותר טוב

• זה נורמלי להרגיש ככה. לוקח זמן עד שאת חוזרת לעצמך ולא רק בגלל ששם למטה לוקח זמן לחזור לעצמו ,גם הגוף שלך... כי קשה להשלים עם למה שנהפכנו אחרי הלידה ואז אנחנו לא מצליחות להשתחרר לפני הבעל כי אנחנו לא אוהבות קודם כל את איך הגוף שלנו נראה והבגדים לא עולים אלינו והעייפות של חוסר שינה והכל ביחד.
    אני מבטיחה לך שזה מסתדר אבל זה לוקח זמן וצריך להבין את זה שצריך סבלנות ויהיה בסדר..מנסיון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה