מתנה לאח הגדול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש בעד לקנות לתמיר מתנה כשאני אלד...

אני רק לא יודעת איך להציג אןתה בפניו:
    קנינו לך מתנה כי נולד לך אח? (כאילו אח זה לא מספיק מרגש?)
    האח הביא לך מתנה? (זה בכלל נראה לי הזוי, כי הוא כבר גדול.... לא רוצה לזלזל באינטליגנציה שלו)

בקיצור, יש הצעות?
    איך עשיתן את זה?
    נראה לכן בכלל לקנות מתנה לגדול?
11 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו שמנו את המתנה של שחר ליד העריסה ושהוא חזר מהגן הוא ראה את דור בעריסה וליד העריסה היתה המתנה.

את יכולה להגיד לו שזאת מתנה לכבוד זה שהוא אח בוגר
    וגם אחותי הכינה לו חולצה שהיה רשום אליה אני אח בוגר.. יום למחרת הוא הלך איתה לגן .

• אני אמרתי שזה מאחותך.
    כששנהב נולדה יובל קיבלה בובת דובי גדולה ואחיותיי קנו לה אופניים
    עכשיו כששי נולד לא עשינו את הטקס כי הן כבר גדולות ומבינות קנינו להן צומי ממנו
    וניראה לי שזה שהוא הגיע וסוף סוף יצא היה להם גם סוג של מתנה
    אפשר גם להביא את זה לבית החולים ולתת לו כשיבוא לבקר אותך אחרי הלידה

לידה קלה ובהצלחה

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• כשילדתי את ניצן אז הבאתי ליותם מתנה ואמרתי לו שהאח שלו הביא לו..
    שילדתי את זוהר יאיר הביא לילדים מתנות ואמר להם שאמא שלחה להם מהבית חולים להולדת האח.
    וכ"א קיבל קופסת עוגיות לחלק בגן
    [
  • אנחנו אמרנו ליונתן שזה מאיתמר. אבל יונתן היה בן 3...
    היום אולי הייתי מוותרת על המתנה
  • אני אמרתי לגאיה שזה מינאי.אבל היא היתה בת שנתיים וקצת...בגיל של תמיר כבר לא הייתי אומרת כך
    אגב עד היום היא זוכרת את הספרים והמשחק שהוא קנה לה ומתייחסת לכך כאילו זה עדיין ממנו
    אני הייתי אומרת לו שזה מתנה לכבוד הפיכתו לאח בוגר - כי זו סיבה לחגיגה
  • אני עם איפי .. מתנה לכבוד זה שאתה אח גדול .
    באותו היום שילדתי הלכתי לחנות של קישוקשים שהם אוהבים (כנראה שהיתה לי תחושה שזה יקרה באותו היום
  • תודה!
  • גם אצלנו נתנו מתנה לליאבי שאיתי נולד ואמרנו שזה מתנה שהוא אח גדול
    ובאותו היום לפני שהם באו לביקור בבית חולים בעלי וליאבי עצרו בטוי אר אס וליאבי קנה לו איזה משחק קטן המשחק עדיין נמצא ומשום מה הוא עדיין עובד כנראה הם שומרים על המשחק הזה חח
  • הרעיון של איפי מעולה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אכן בתשיעי
  • מאז ההיפוך יש כל הזמן צירים, באים והולכים.

אבל טפו טפו אני הרבה יותר טוב פיזית ממה שהייתי (אולי היא פשוט מחכה שאמא שלה תרגיש יותר טוב
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה