אוף אני מתחרפנת עם המונוגון הזה כבר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצטערת עם חפרתי כבר אבל יש לי עוד שאלה..אני מזריקה כול יום ב 16:30 מונוגון לבטן (כי בגלל החגים אין את האופציה למצוא אחות בערב שתזריק לי לשריר) וכול פעם יום למחורת יש לי ממש אודם סביב הזריקה ונפוח וכואב זה בסדר? הזרקתי כבר 3 פעמים והבטן שלי ניראת כאילו הרביצו לי יש לי 3 סימנים עגולים אדומים ונפוחים על הבטן..מה גם שבקצב כזה לא ישאר לי מקום לשאר ההזרקות..ועוד שאלה..תמיד שהזרקתי גונאל ישר מהזריקה הראשונה הייתי מרגישה מיחושים כאלה טיפה כואבים בשחלות שזה סימן לי שמשהו זז שם בעקבות הגונאל אבל עכשו כבר 3 פעמים הזרקתי מונוגון וכלום אני לא מרגישה כלום בשחלות..ההיתכן שזה לא פועל? תודה לעונות וסליחה על החפירה..פשוט זה חדש לי המונוגון הזה..
3 תגובות
עמוד 1
  • בעיקרון זה בסדר שיש לך אודם.. זה רגיל שכזה
    את יודעת ביננו זה לא הכי בסדר אבל כאלו הן הזריקות

בהצלחה :)

"תן לי את הכוח להיות שמחה ומאושר, תן לי את הכוח לעבור את הימים האלו..."
  • זה בסדר. גם אני לא הרגשתי כלום והיו לי סימנים רחרי ההזרקה
  • אני הזרקתי מונופור, זה המגביל, ולא היה לי כלום...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה