היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי אני בהריון השלישי שלי כרגע בשני ההריונות הקודמים מרוב הקאות הייתי עושה אינפוזיה כל יומיים ויורדת עד משקל 50 קג בהריון הזה הבחילות הגיעו קצת מאוחר - שבוע 8 אבל הגיעו !!! הבעיה היא שאני נכנסתי להריון באבטלה ובעל עסק מאוד נחמד הסכים לקבל אותי לעבוד כמה חודשים שאוכל לקבל דמי לידה. אני חייבת בבבקשה כל טיפ שאתן מכירות ועזר לכן כדי שלא אגיע למצב שלא אוכל לעבוד .גינגר כבר ניסיתי ולא מועיל ו b6 מפחית לשעתיים בלבד בבקשה בבקשה תעזרו לי כל מי שמכירה משהו שעזר לה או לחברה בבבקקקשששההה
11 תגובות
עמוד 1
קרטיבים, לימון, קרקרים על הבוקר שירפדו את הקיבה..
כל הכבוד לאדם הזה שקיבל אותך לעבודה באמת תנסי לשמור עליה
רק בריאות ותרגישי טוב! אני הייתי כך בהריון הנוכחי הייתי מקביום יום ובלילה.. ולא מסוגלת לאכול דבר בגלל הבחילות..
הגעתי למצב שהרופא שלי רשם לי זופרן זה עוזר בהתחלה לימים שלמים ואח״כ ככל שהגוף מתרגל הכדור עוזר פחות ופחות זמן ( מו כל כדור רפואי..) אבל עדיין כדור מאוד חזק ומחייב התייעצות ומרשם רופא מומחה.
בנוסף להקל על הבחילות סחטתי לימון ( חצי לימון) לבקבוק מים זו הדרך היחידה שהצלחת לשתות משהו... תה עם חליטת קמומיל... ובייגל יבש לאורך היום בנגיסות קטנטנות..
מקווה שיעבור לך במהרה!
הי , גם אני עם בחילות מהרגע שאני מתעוררת ועד לרגע שהולכת לישון. לי עוזר לאכול ארוחות קטנות כל שעתיים שלוש, כי ברגע שאני מתחילה להרגיש רעב הבחילות מתעצמות. תמיד יש לי בתיק סוכריות ומסטיקים . אני משתדלת גם להמתיק את השתיה (עם ויטמינצ'ק) כי מים קשה לי לשתות. בהצלחה
אני הייתי מכינה לי בקבוק עם מים ממממש קרים+לימון+נענע.. היה עוזר קצת
בהצלחה
נטשה
מה שלי עזר נגד הבחילות זה סודה , מים עם לימון ולאכול קרקרים יבשים ואת שאר הארוחות בביסים קטנים. אני גם מציעה לך לבדוק אם את רגישה מבחינת הריח לאיזה מאכלופשוט להימנע מאותו מאכל. בהצלחה ומזל טוב :-)
אין לי על מה להמליץ כי אין לי ניסיון עם בחילות/הקאות תרגישי טוב! שיהיה המשך הריון קל ותקין
תודה לכולכן אני אנסה הכל והלוואי שאוכל לעבוד תודה תודה תודה תודה
לי הדבר היחיד שעזר זה קולה בהצלחה..
באהבה, כרמל.
לי עבר בשבוע 12 לא היה משהו שממש עזר לי... אם זה בלתי נסבל תבקשי מהרופא פארמין חבל סתם לסבול
בשני היריונות היו לי בחילות והקאות ונס קפה הרגיע את תחושות הבחילה לזמן רב- תנסי את זה.