המחשבות .. המחשבות.. לא עוזבות :/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    בוקר טוב לכן

אני כבר לא יודעת איפה לשים את הראש שלי
12 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה, תקשיבי, יש גבול למה שאנחנו מסוגלות, זה מדהים כל השינויים שאת עושה והכי לא מובן מאיליו אבל עם כל הכבוד אנחנו רק בני אדם, וזה ברור וטבעי שאת מתעסקת בזה כל כך הרבה, עובדה שכל אחת פה מכירה את השלב הזה.... אני יכולה להגיד לך תנסי להרגע, ולחשוב על דברים אחרים, אבל שתינו יודעות שזה לא באמת עוזר, הדבר היחידי שעוזר זה שתקבלי את עצמך כמו שאת! ואת התהליך שאת עוברת, זה לא קל ומוציא מאיתנו דברים לא פשוטים ואנחנו צריכות פשוט לקבל את זה. אם אני מקבלת אותך ככה אז גם את יכולה (-: בסופו של דבר הכל יהיה בסדר, ועד אז אנחנו נהיה פה לתמוך אחת בשניה. חיבוק ענק ממי

• אני כל כך מבינה אותך. גם אני חושבת שאני מתעסקת בזה כל הזמן והרבה פעמים יש את הרגעי שבירה האלה.
    זה קשה מאוד לעשות את זה אבל אני החלטתי להוריד הילוך. יקרה יקרה ותי שיקרה זה מצויין. אני לא יכולה להציע לך מה לעשות רק את זאת שצריכה להחליט.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מורני היקרה שלי מאד מבינה אותך , גם אני מנסה לאכול אוכל בריא ומאוזן , הפסקתי לשתות תה רגיל , רק ללא קפאין, כמעט לא שותה יין (רק קצת בחגים ) ,אסור לך לחשוב שלילי לגבי הזרעה , תחשבי חיובי , בעזרת השם הזרעה תצליח , גם אני לא מזמן התרסקתי לרסיסים ,אבל פתחתי דף חדש ומאמינה שבעזרת השם טיפול הבא יצליח. תשדלי לחשוב על דברים אחרים , חבל שאת מרגישה מעכשיו כישלון. מתי הזרעה שלך??
  • יסמין ופנינוש תודה על העידוד ...
  • מורני מתוקה שלי , התחושות שלך מוכרות לי היטב , גם אני חשבתי שבהזרעה ראשונה הכל יגמר ואני יהיה בהריון , אני גם תליתי הרבה תקוות בטיפול, הייתי בטוחה שהריון בידי. אני מחר הולכת למעקב זקיקים , את אמת אני לא יודעת אם נעשה שוב הזרעה , אני לא בטוחה לגבי זה , נראה מה תהיה התגובה ולפי זה נחליט.

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • פנינוש תודה נשמה
  • כמובן שנעדכן מחר
    בהצלחה בכול דרך שתבחרי!

• היי מותק
  • מורן ומרגו - קודם כל בהצלחה
    מורן - ברור לגמרי איך את מרגישה, אבל את חייבת להמשיך להאמין ובטח לא לחשוב שלילי מראש - אין לך סיבה! עובדה שהגבת טוב לטיפול באיקיקלומין פעם קודמת אז הסיכויים הם טובים. זה שהפסקת לעשן והתחלת לאכול בריא - זה מעולה ובכל מקרה יעשה לגוף שלך רק טוב
  • בנות - תודה על העידוד
  • טלי היקרה תודה מותק.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה