זיהומים בקטריאלים במהלך ההריון ושימוש באנטיביוטיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    חברתי בשבוע ה25 להריון, במהלך ההריון היא אובחנה כנשאית של 2 חיידים הראשון הוא Ureaplasma urealyticum והיא טופלה בקלריתרומיצין(למה דווקא באנטיביוטיקה הזו, האם היא לא יכולה להזיק לעובר?) והחיידק השני שהתגלה לאחר כחודש: ENTEROCOCUS FAECALIS, וכנגדו היא טופלה באוגמנטין.
    לאחרונה, במשטח האחרון, התגלה סטפילוקוקוס B, האם יש לקחת עוד אנטיביוטיקה? האם זה לא מוגזם לקחת כל כך הרבה סוגי אנטיביוטיקה?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

    1. היכן אובחנו החיידקים הללו ?
    2. באיזה משטח התגלה GBS ?

    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה