הריון או סתם מחזור שמתעכב? מה דעתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי אשמח לעזרתכן אם מישהי יודעת או קרה לה
    יש לי מחזור שמגיע מידי פעם באיחור של יום יומיים או מקדים ביום-יומיים. החודש איחר ב8 ימים ומזה יומיים יש לי הפרשות אדומות מעטות מאוד רק בניגוב בשירותים כמו בסוף מחזור.
    לא מיהרתי לעשות בדיקה כי לא בטוחה שקיימנו יחסים קרוב לביוץ לא בדקתי, וגם בניסיונות להיכנס להריון הקודם (יש לי ילד בבית) כבר היה לי איחור של 10 ימים ואז קיבלתי.
    מה דעתכן לעשות בדיקה? כל זה ממש מוזר לי ואני במתח לדעת אם במקרה...
16 תגובות
עמוד 1
  • הכי בטוח לעשות בדיקה... אצלי היה מה שאת מתאר בהריון הראשון עם איתמר , הדימום הקטן היה בעצם השרשה של העובר ברחם ואז אחרי 38 שבועות נולד לי בן :)))) בהצלחה
  • ברור לעשות!!! איך את מתאפקת?

• לעשות בדיקה כך תוכלי לדעת בוודאות מה קורה!!!!
  • טוב אז אחרי ההודעות שלכן כבר לא עמדתי בפיתוי,עשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי.
    עכשו נותר להבין למה המחזור לא מגיע...
  • זה היה לי בדיוק ועשיתי בדיקה ויצא שלילי
    חיכיתי שבוע וחצי ועשיתי שוב ויצא חיובי
    אני אומרת -- סבלנות! לא קונים בחנות..
    תחכי שבוע שבועיים ותראי מה קורה
    בהצלחה...

באהבה,
    כרמל.
  • זה היה לי בדיוק ועשיתי בדיקה ויצא שלילי
    חיכיתי שבוע וחצי ועשיתי שוב ויצא חיובי
    אני אומרת -- סבלנות! לא קונים בחנות..
    תחכי שבוע שבועיים ותראי מה קורה
    בהצלחה...

באהבה,
    כרמל.
  • הכי טוב לעשןת את הבדיקה בבוקר .
    יכולה להיות גם תשובה חיובית פתאום .. ההורמון הזה מאד חזק בבוקר ....

• הלוואי והביוץ שלך היה מוחר ולכן הבדיקה לא הצליחה לזהות היריון

• תודה בנות על האופטימיות, אני אחרי תקופה ארוכה של ויכוחים בלתי פוסקים עם הבעל והתחלתי עבודה בתחום חדש אז לא יודעת מה אני בדיוק מרגישה אם שמחה או עצובה לשלילי, מה שמוזר באמת שהאיחור הוא משמעותי כבר לא יום יומיים והוסת לא מתפתחת. האמת דיי מוזר אם אקלט כי לא קיימנו הרבה יחסים בגלל התקופה הקשה הזו אבל מי יודע...אמתין בסבלנות לפחות המתח ירד ממני.
    המון תודה על התמיכה, כיף לשוחח עם מישהו כי לא סיפרתי לאף אחד על האיחור חוץ מהבעל.
  • היום התחיל דימום, מעניין....
    כאבי בטן תחתונה וכאבים עמומים בשדיים.
  • יש מצב שהאיחור היה מהלחץ , תלוי איזה דימום יש לך אם זה רק הכתמות או שממש כמו של מחזור?

מאיה.
  • ברור שתעשי בדיקה, הסקרנות מטריפה....
  • אני במקומך היתי רצה לסופר פראם לקנות בדיקה!

• אני לא יודעת אם זה נכון אבל האדרכנית שלי אמרה לי וכך היה אצלי
    בדרך כלל שמחזור מתעכב ו או מאחר זה לפני הריון

• הדימום נראה כמו מחזור רגיל בינתיים...)-:
  • טוב , פעם הבא ! בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה