הקשר בין מחזור ארוך להריון שנמשך מעל 40 שבועות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו....
    יש לכן מושג אם יש קשר בין שני הדברים?
    אמרו לי שנשים בעלות מחזורים ארוכים (נגיד 35-40יום), עשויות לעבור את שבוע 40...
    מכירות משהו כזה?
6 תגובות
עמוד 1
  • זה הגיוני כי במחזורים ארוכים הביוץ מגיע מאוחר יותר. הביוץ הרי מגיע שבועיים לפני תחילת מחזור- אם המחזור ארוך, אז הביוץ כאמור הגיע מאוחר יותר. אני עם מחזור קצר וילדתי בלידה השלישית ילדתי בשבוע 41+1 וזה אחרי זירוז יזום,זאת אומרת שזה עוד היה מתאחר בעוד מספר ימים לולא הזירוז.
    בסוף יולדים!!!

• זה הגיוני. כי הביוץ הוא מאוחר יותר וסופרים מתחילת המחזור שזה בעצם שבוע יותר. כלומר לפי המחזור, בביוץ את בשבוע 2 אבל מי שיש לה מחזור ארוך הביוץ שלה בשבוע 3.
    אבל סופרים מהמחזור ולא מהביוץ ולכן יש שבוע ויותר הפרש.
  • אצלי לא. תמיד ההי לי מחזור לא סדיר שיכל לאחר לי בשבועיים אפילו ו 2 הלידות שלי היו לא אחרי שבוע 40. לידה ראשונה שבוע 38+4 והלידה השניה 37+1 .
  • כמו שכתבו לך זה הגיוני. למי שלא יוצא ככה אומר שהיא
    לא נופלת בסטטיסטיקה של הביוץ ביום ה14 .
    מצד שני אבל לזמן הלידה יש עוד מלא סיבות שלא קשורות לגיל העובר בכלל.
  • זה הגיוני אבל לי יש מחזור שנמשך יומיים ואת אלין ילדתי בשבוע 41 וגם בהריון הזה כבר עברתי את המשוער

• את זמן המחזור סופרים מהיום הראשון לקבלת הווסת ליום של הווסת הבאה. לפי חוקי הביולוגיה זמן הביוץ מגיע שבועיים לפני תחילת מחזור וכך יודעים מהו יום הביוץ המשוער הזמן הממושך של הדימום עצמו לא רלוונטי בכל הקשור לביוץ ולכן גם לא קשור לניבוי תאריך הלידה המשוער. כמו שמיצי אמרה- יש כל כך הרבה משתנים המשפיעיעל זמן הלידה המשוער.
    לי יש מחזור קצר של 23 ימים וזמן הדימום עצמו בין שישה לשבעה ימים ואני תמיד מזהה את הביוץ כיומיים אחרי המחזור.
    למרות שאצלי הכול סדיר- כל לידה התרחשה בשבוע אחר. הלידה הראשונה 40+2
    השנייה 39+2 והשלישית 40+1 אחרי שהתחננתי לזירוז יזום. וכל אילו אחרי שרופא הנשים קידם כל היריון שלי בשבוע (בגלל המחזור הקצר).
    וכמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי - בסוף כולן יולדות.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה