קיטורים קיטורים!כולן מוזמנות להיצטרף.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לשמעון פרס יש יותר שיער על הראש מאשר ליוסי..
    כל הראש שלו קילופים וקרחות
19 תגובות
עמוד 1
  • ואו איזו כמות! נשמע כמו משהו שמעבר לתינוק שפולט המון..לבדוק ויפה שעה אחת קודם שוב אצל הרופא...
  • מחר בבוקר שוב רופא!

• תקשיבי היה לי את זה בול עם ליאן.
    אבל הייתי נותנת אינפמיל וממשיכה איתו . בערך שבוע עד שהאינפמיל עבד
    אמנם היא לא הפסיקה לפלוט אבל בהרבה פחות
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • ליטל נתתי לו שבוע וחצי אינפמיל וזה לא עזר בכלל
    עברנו לצימחית כי הוא משלשל אבל גם אותה הוא פולט..
    זה מגיע למצב שאי אפשר להרים אותו כי הוא פולט בכמויות שהחיתול בד לא מגן..

• היה לי מצב ממש דומה עם איתי.
    אני נתתי אינפמיל עד גיל חצי שנה בערך. הרופאה שלנו הפנתה אותנו לבליעת בריום, זה חומר לבן כזה שהילד שתה (בהנאה) ואח"כ עשו צילום וראו איפה בדיוק נוצרת הבעיה עם האוכל בשביל לוודא שמדובר בריפלוקס ולא משהו מעבר.
    לנו אינפמיל ממש עזר ובנוסף גם נתתי זונטק, מגעיל אבל עשה פלאים.

• מתי נתת את הזנטק? לפני או אחרי האוכל?
    הרופא אמר אחרי אבל הוא פולט את זה עם האוכל
  • ואווו!! זה נשמע לא טוב בכלל

• תאמת שאני לא זוכרת בוודאות אבל נראה לי זה היה לפני האוכל, בזמן שהחלפתי לו.

• מקווה שיעבור ומהר
  • אני לא יודעת אם קראת את התגובה הקודמת שכתבתי לך בנושא, אבל תבדקי את זה דחוף... דבר ראשון לבדוק אם הוא עולה במשקל, אם לא תלכי אפילו למיון שיעשו בדיקות מקיפות יותר.. שלא יתייבש רק
  • הוא עולה במשקל!
    למרות שעכשיו בגלל השילשולים בטח ירד..

• אויש, את מחזירה אותי אחורה , הבנים שלי היו בדיוק ככה! לאחד היה ריפלוקס קשה לשני היה גם ריפלוקס וגם רגישות לחלב.
    הראשון קיבל אינפמיל שגם אותו עיבינו עם קורנפלור והשני קיבל נוטרמיגן שעיבינו עם קורנפלור. שניהם קיבלו זאנטק, נותנים כחצי שעה לפני האוכל. הזאנטק מרגיע את המערכת וולנו זה הפחית בפליטות.
    הייתי עושה שתי מכונות כביסה ביום!
    תנסי לשים אותו בטרמפולינה אחרי האוכל לפחות 20 דקות. תגביהי את המזרן של המיטה שיהיה לו שיפוע. כשאת מחליפה לו אל תעלי את הרגליים לכיוון הבטן אלא תחליפי לו כשהוא שוכב על הצד.
    אני גם קניתי בשילב סינרי בד שנסגרים עם טיקטק וזה היה גם יפה וגם ספג הרבה מהפליטות .
    תחזיקי מעמד זה עובר כשהם מתחילים לשבת או לעמוד.
    וגם תעשי בירור מול הרופא כמובן

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • גם עידו פלט בכמויות!!! אני עשיתי כמה דברים:
    1- המתנתי בסבלנות, אך עם קיטורים כא
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • מילנה כמעט כל מה שכתבת אני עושה מלבד הסינרים..
    אבל גם אם הוא לא פולט בעשר דקות הראשונות או אפילו אם נירדם ישר אחרי הארוחה
    ומתעורר לאחר 3 שעות הוא פולט כשמתעורר את הכל!
    ואיך אפשר להחליף טיטול לצד??? הוא פולט קבוע כשאני מחליפה לו טיטול..
    אפילו כשהוא מתאמץ לקקי הוא פולט..
    עכשיו החלפתי לו טיטול והוא פלט את מה שאכל לפני שעתיים וחצי
  • עוד טיפ- לי היה מינשארי והאכלתי את הקטנצ׳יק במנשא במצב אנכי (ממש כו ״עמידה) ( הוא ממש סבל מכאבים קשים ופליטות ורק ככה היה ״מחזיק״ את האוכל)
    לגבי החלפת טיטול- את משכיבה אותו קודם על הגב מורידה את הסקוצים של החיתול( לא להרים את הרגליים לכיוון הבטן) אחר כך מעבירה אותו לשכיבה על הצד ומורידה את הטיטול כשהוא שוכב על הצד( שוב בלי להרים רגליים לבטן) מנגבת עם מגבונים, קרם וכו׳ מניחה טיטול נקי על המשטח ומגלגלת אותו חזרה למצב שכיבה על הגב על הטיטול וסוגרת אותו.
    אם הוא עדיין כל כך פולט שווה בדיקה אולי פשוט יעבירו אותו לנוטרמיגן זה עושה פלאים ( אם מחליטים להתחיל בפורמולה הזו כדי לעשות את זה כמה שיותר מהר כי הטעם שלה ממש דוחה ולפני שהתינוק מפתח יכולת להבדיל בטעמים)

[url=http://www.freeglittergraphics.com]

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • מאחלת לך שזה יעבור בקלות

• יפית, מה שאת מתארת זה מדאיג. איך הוא עולה במשקל עם כל הפליטות האלו?

אני הייתי הולכת לגסטרו ילדים לייעוץ יותר רציני
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • ויקי גם אנחנו עם ליחה אבל זה יוצא בפליטות ובקקי
  • בגלל זה זה מוזר לי שהוא עולה במשקל.....

גם אור היתה פולטת המון וזה השפיע על המשקל - היא כמעט ולא היתה עולה בגלל זה.

בבוקר אין מרפאה?
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה