היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש משהו שאני לא יודעת שקורה במדינה עם חלב? לפני החג רציתי לקנות חלב, לא היה. כלום, שום חלב בכלל. היה קרטון אחרון של 1%. עכשיו נכנסתי לסופר אחר - אין חלב. בכלל!!! שום דבר! מה הילד שלי ישתה??? מקווה שמחר יהיה.
יש מחסור בחלב. הייתה כתבה ב ynet על זה. בגלל שמעלים מחירים על החלב. אני עברתי ארבעה סופרים עד שמצאתי חלב. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4287598,00.html
לא נתקלתי. קניתי בערב חג והיה מפוצץ חלב. מוזר
דווקא לנו לא היה בעיה למצוא חלב אולי בגלל כל הצפיפות של חג לא הביאו אצלכם משלוחים של חלב
יש בעיית חלב רצינית גם אצלנו יש, לי יש קומבינות אמא שלי עובדת בסופר
גם אצלנו היה מחסור בחלב, גם אחרי יום כיפור וגם אחרי סוכות (החג הראשון) , אני מניחה שגם מחר יהיה מחסור....
אצלנו לא ראיתי מחסור מיוחד...
גם אני נתקעתי בערב חג עם 3 טיפות חלב אחרונות
גם אני ניתקלתי באותה בעיה לא ידעתי שיש מחסור בחלב חשבתי ביגלל החג אז אין ולא הספיקו להביא וקניתי חלב מעושר ב 10 שח' ...
גם אני נתקלתי בזה שאין חלב בסופר והלכתי לכמה מקומות עד שמצאתי.
הבוקר היה חלב
אצלנו אין עוף בכלל
המחסורים האלה מאוד הגיוניים. את הפרות חולבים כרגיל אבל המפעל לא עובד בשבת ובחג, עופות ובשר לא שוחטים בחוה"מ ולכן יש מחסור ולכן כבר חודש וחצי המחירים ללא מבצעים.... ממש בקרוב חזל"ש אמיתי בע"ה.
גם שמנת להקצפה לא היתה בעיקר פרווה! הפרות נחות בחג! גם להם מגיע חופש לא??? --------------------------------------------------- "אנא בכח גדולת ימיך תתיר צרורה קבל רינת עמך שגבינו טהרינו נורא נא גיבור דורשי י יחודך ככבת שומרם ברכם טהרם רחמי צידקתך תמיד גומלם חסין קדוש ברב טובך נהל עדתך יחיד גאה לעמך פנה זוכרי קדושתיך שועתנו קבל ושמעעעעעע צעקתינו יודע תעלומות..."
בלי קשר שהיה חוסר בחג מדינה משוגעת שרק מעלים מחירים, משכורות מינימום , שכר דירה בשמיים - מה הם חושבים? איך אפשר לחיות ככה?