בנות שלומדות ועובדות, וכולן בעצם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי לימודים פעמיים בשבוע אחרי העבודה, שזה אומר אחרי 8 שעות עבודה מתחילות 7 שעות לימודים
8 תגובות
עמוד 1
  • אניהייתי מביאה אוכל אוכל לאונב'.
    סיני מוקפץ ואורז , תפוא ושניצל , פסטה ושניצל תירס ... ןלי לא היה איפה לחמם .

אבל את יכןלה להביא לעצמך סנדוויץ בשרי למשל כריך חזה עוף או נקניק אם את אוהבת ..

• כמה מוכר..

גבינות למינהן אני מוותרת מראש

1. כריך חביתה עם מלפפון וממרח קל. ( לא גבינות)
    2. טונה עם חמוצים אבל רצוי שהטונה תהיה מסוננת היטב שהלחם לא ירטב( בגלל הריח מומלץ לאכול מחוץ לכיתה..)
    3. נקניק/ פסטרמה עם חמוצים וממרח כלשהו ( חריף, מזולה.. מה שעושה לך טוב)
    4. למיקרו - יש פסטה, אורז עם רוטב, שניצל תירס או כל סוגי הטבעול אם ת אוהבת..
    5. ירקות חתוכים, גם סלט אבל רוטב בצד.

אני בעיקר אהבת לקחת ירקות ושניצל תירס.
    בתאבון!
  • אני אישית אוהבת לקחת אוכל ממש ולא סנדויצים בימים שאני עובדת עד מאוחר.
    לוקחת ספגטי/פתיתים/אורז וכאלה ושמה ליד שניצל תירס/קבב או משהו בסיגנון,שמה בבוקר במקרר ומחממת בצהריים.
    אבל יש ימים לחוצים שאני לא מספיקה לבשל בבוקר (אני בדרך כלל מבשלת בבוקר שישאר בבית צהריים וגם בשבילי) אז כן יש את האופציה לסנוויצ'ים.
    רעיונות:
    טונה עם מלפפון חמוץ
    חביתה עם ירקות
    טוסט
    גבינות נפוליאון עם ירקות
    נוטלה רק בימים שאני ממש מרשה לעצמי
    שניצל תירס עם חסה ועגבניה
    סלט אבוקדו

אמממ זה מה שעולה לי בינתיים....
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • את לימודי ההסבה למדתי בלוינסקי- יש שם מזנון עם אוכל חם במחירים סבירים, לכן העדפתי לקנות לעצמי שם אוכל.
    בעלי יוצא לעבודה ונמצא לפחות 10 שעות מחוץ לבית- אני מכריחה אותו לקנות ארוחה אחת חמה ולא להביא מהבית - יותר משתלם לקנות או להזמין ארוחה למשרד. בבוקר הוא לוקח שוקו עם חטיף וזה מחזיק אוו למספר שעות.
    כל הכבוד לך שאת מצליחה לעבור יום לימודים ארוך אחרי יום עבודה מלא- אני עשיתי את זה במשך שנים וכמעט וקרסתי מהעומס- מחזקת אותך מפה ומאחלת לך שנת לימודים פורייה ומוצלחת!!!

• תודה בנות!!
    רעיונות מצוינים אחד אחד
  • ואוו רק עכשיו שמתי לב שאת לקחת על עצמך עול לימודים ועבודה ביחד עם גידול תינוק- כל הכבוד לך!!!!!

• אצלי הסדר קצת הפוך ...
    לימודים בבוקר ועבודה הייתה אחרי הלימודים עד 16:15 ואז הייתי לוקחת את איתמר מהגן ... עכשיו אני בבית כי איתמר מסיים גן עירייה ב14 ויותר משתלם לי לקחת אותו הביתה מאשר לעבוד
  • בא לי גם לוותר על העבודה, מי צריך אותה (חוץ מהחשבון בנק)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה