אהובותיי!!!! שבתי ארצה!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רעותיי ואחיותיי! התגעגעתי אליכן רבות ונעצבתי אל ליבי בכל פעם שלא יכולתי לבדוק מה קורה איתכן ולעדכן. אז מה שלומכן בנות??? עברתי קצת על התכתובת האחרונה ו והתעדכנתי ככל האפשר במה שעובר עליכן יקרות שלי. שולחת לכן חיבוק וירטואלי של געגוע. אצלי היה גן עדן. תאילנד היא מדינה מופלאה על נופיה ועל תרבותה המפנקת. זאת הייתה חופשה אלוהית שבאה לי קצת באיחור שהיה שווה להמתין לה. אני ממליצה לכל אחת מכן לקחת חופשה מהשגרה ולהתחבר לצרכים הכי בסיסיים. הגוף דורש את זה והוא מודה לנו אחר כך בגדול! אוהבת אתכן המון

crazy woman!
11 תגובות
עמוד 1
  • ממי!!!! איזה כיף לשמוע ממך סוף סוף!!! אני כל כך שמחה שנהנית, ראית, חווית ובטוח טעמת.... ברוכה השבה:)

• ג'סיקה אהובתי! בהחלט טעמתי, בעיקר את החופש ואת הנירוונה של המנוחה. וחשבתי והתגעגעתי אלייך ואני מחזקת את ידייך בהזרעה הקרובה ויש לי חדשות משמחות ביותר בשבילך בעניין הוריקוצלה. התופרת שלי סיפרה לי שהיא ובעלה ניסו וניסו ולא הצליחו ומרגע שהם עלו על הוריקוצלה, בעלה עבר ניתוח ויש להם עכשיו לא פחות מחמש בנות!!!!! הגזימו קצת לדעתי אבל מה שעושה להם אושר ואי אפשר להתווכח עם זה שילדים זה שמחה. בקיצור אתם בדרך הנכונה והדרך לבייבי סלולה לרגליכם תמשיכי להיות חזקה כמו שאת ותשאיר בשכרם על החיוביות וכוחות הנפש

crazy woman!
  • ג'סיקה אהובתי! בהחלט טעמתי, בעיקר את החופש ואת הנירוונה של המנוחה. וחשבתי והתגעגעתי אלייך ואני מחזקת את ידייך בהזרעה הקרובה ויש לי חדשות משמחות ביותר בשבילך בעניין הוריקוצלה. התופרת שלי סיפרה לי שהיא ובעלה ניסו וניסו ולא הצליחו ומרגע שהם עלו על הוריקוצלה, בעלה עבר ניתוח ויש להם עכשיו לא פחות מחמש בנות!!!!! הגזימו קצת לדעתי אבל מה שעושה להם אושר ואי אפשר להתווכח עם זה שילדים זה שמחה. בקיצור אתם בדרך הנכונה והדרך לבייבי סלולה לרגליכם תמשיכי להיות חזקה כמו שאת ותשאיר בשכרם על החיוביות וכוחות הנפש

crazy woman!
  • קרייזיייייייי!!!!!!! ברוכה השבה!! איזה כיף לראותך כאן!!

• ברוכה השבה יקירתייייייי :) שמחה לשמוע שנהנית ,והעיקר שחזרת אלינו
  • קרייזית יקרה, ברוכה השבה. אני מאוד שמחה לשמוע שנהנת בחופשה. זה באמת חשוב לקחת קצת חופשה ופשוט להנות ולהרגע.
    התגעגעתי

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • ברוכה השבה יקירתי.
  • קרייזי מקסימה!! ברוכה השבה! שמחה לשמוע שנהנית ואגרת כוחות מחודשים! התגעגענו
  • אהובות! אני מתה עליכן כל כך! חייבות להיפגשנה

crazy woman!
  • לגמרי חייבות!!

• קרייזייייי!!! יא מהממת אחת!!!!! שומעים עד פה את האנרגיות שבאת איתם !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה