בנות, עזרה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני ממש מבולבלת... התחלנו לחפש עגלה

העגלה של תמר חזרה לגיסתי לשמחתי אני צריכה לרכוש אחת...

איך
    בוחרים לעזאזללללללל

אוף!!!!!!!!!!!

מחפשת עגלה לא מאוד יקרה, לא מאוד כבדה ויפה

אשמח לשמוע איזו עגלה יש לכן ולמה אתן ממליצות עליה אם בכללללל

תודה מראש על שיתוף הפעולה

14 תגובות
עמוד 1
  • לנו יש עגלה פג פליקו P3, קנינו אותה לפני 6 שנים, היא עדיין משמשת אותנו, אז כשקנינו אותה היה לנו רכב קטן אז התנאי היה שהיא תתקפל למצב של מטריה והיא תיכנס לבגאז', כמובן משקל קל ונוחה לתפעול, כמו האפשרות לקיפול ביד אחת. עוד דבר שחשוב לראות שהברקסים לא מפריעים לעלייה במדרגות (יש כאלה שיוצאים קצת החוצה וזה מעצבן)
    שילמנו עליה 270 דולר (הבאנו אותה מארה"ב).

אני מאוד מרוצה, אנחנו בילד השלישי והיא ניראת כמו חדשה! לא היה לנו בעיה ולא היינו צריכים לשלוח אותה לתיקון אף פעם!

בהצלחה!

רותי
  • אנחנו הזמנו את האביו של אינגלזינה יש אותה ל3 זוגות חברים ולמי שחי בעיר מומלצת מאוד!
    מתקפלת קטן וביד אחת אפילו אני בחנות קיפלתי אותה עם הבטן והכל ביד אחת בלי בעיות
    מעבר קליל בין האמבטיה לסלקל או מהטיולון לסלקל
    מתאימה לבגאג׳ קטן והכי קלה מבין המשולבות כידי לעלות מדרגות קומה אחת..

אני גם ממש אהבתי את הבוגאבו אבל ירדה מהפרק בגלל שהיא ממש מסורבלת בקיפול וכבדה יותר
  • אני קניתי שתי עגלות יחיד, ועגלת תיאומים של דר' בייבי- אין לי מושג מה השם.....
    וקניתי טיולון בתערוכה של בייבילנד. אני חיפשתי עגלות עם מזרון נוח, קלות ובמבצעים- זה היה השיקול שלי והוא אכן השתלם. וחוץ מזה קיבלתי אחרי הלידה של שחם עגלה מאגודת אפרת מאוד נוחה - היא נמצאת אצל אמא של בעלי כי אנחנו שם הרבה- גם את שמה איני יודעת.
    אני מציעה לך לעשות כמוני- לבדוק בכמה חנויות עגלות במבצע ומתוכן לבחור את הנוחות ביותר והקלות ביותר- בהצלחה!!!

• יש לי ברווי אובו עם אמבטיה סלקל וטיולון תמורת סכום סימלי ביותר אני מוכנה לתת לך אותה..
    היא ממש חדשה..
    אם בא לך דברי איתי בפייס..

• אינגלזינה דגם אביו.
    לפני הלידה סקרתי לעומק את כל העגלות ופשוט התאהבתי בעגלה הזו.
    כבר חצי שנה אני עושה בה שימוש ונהנית מכל רגע

• לנו יש עגלה של חברת מוצי - היא מאסיבית, קנינו מהיבואן (רשפון) הבעיה שהיא רחבה וכבדה יחסית...(אני קטנה 1.58) אז זה תלוי...

תבדקי את בייבי ג'וגר 4 גלגלים. רצינו לקנות אותה אבל היה רק 3 גלגלים, והמוכר אמר לנו שבעוד מספר חודשים יוצאת עגלה עם 4 גלגלים. אבל לא קנינו, כי ילדתי לפני שהעגלה יצאה לשוק

• שני, למה את רוצה למכור?
    באיזה צבע היא... יש לי בולבולון בבטן את יודעת

• בחיית בנות מה קשה לעזור לאישה במצוקה?

• אם את רוצה לא יקרה ויפה
    אני ממליצה על ה-MAMS & PAPS

מהמממת
    לא יקרה
    ומעולה!!!

• אנחנו קנינו את הביבי קונפורט - ואני לא כ"כ מרוצה ממנה - אוראלי הרס לי אותה לגמרי וגם אני עכשיו צריכה לחפש עגלה טובה

• לי יש BERVI והיא שירתה אותי נאמנה.
    למעשה היא עדיין משרתת כטיולון, אבל הטיולון מאוד מסיבי ודי כבד - לטוב ולרע..
    הגלגלים מאוד יציבים על הקרקע והסל שמתחת לעגלה מאוד גדול - נח!
    הטיולון לא נשכב ל- 180 - יש טיפה זוית - למרות שדור בכיף ישן ככה על הטיולון.

סה"כ - ממליצה

• יש לי אותה בצבע אדום..
    למה אני מוכרת אותה? כי אין לי כבר מקום לאחסן אותה..
    ועד שאני אלד הסלקל לא יהיה טוב..(יש חוק שהוא מותר ל5 שנים לא?!)
    בקיצור אם בא לך דברי איתי בפייס שני ברינה

• לנו יש את cam mbx6, העריסה ענקית ומרווחת ואפילו יש יכולת כוונון הגב לכמה מצבים
    אבל השלדה שלה כבדה וקצת מסורבלת ולא מתאימה לכל תא מטען ואם מדובר בבית שהוא לא קרקע ו/או ללא מחסן זה קצת בעייתי
    הטיולון גם מצוין ונוח
    אבל שוב בגלל השלדה היא קצת מסורבלת...
    לבסוף עברנו לטיולון אחר קליל ופשוט כדי שיהיה לי קל יותר להתנייד איתה בכל מקום

• http://www.youtube.com/watch?v=Nk-g6duZfrc&feature=relmfu

בבה קונפורט נדירה
    מגיעה עם סל קל אמבטיה טיולון.
    קלה לפירוק ולפתיחה,נכנסת בקלות באוטו.. טובה לילד,נוחה אני מאוהבת בה
    קניתי אותה בחנות בחולון עודפים,היא עלתה לי 2000 במקום 3000

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה