-
אני חושבת שאצל כל אחת זה שונה.
לא יודעת מה לגבי אחרות, אבל אני יכולה להגיד לך שאצלי, למשל,
ירדתי בארבעה החודשים הראשונים 12 ק"ג,
ומאז(שלושה וחצי חודשים) עליתי 6 קילו..
אומרים שרזות משמינות יותר ממלאות.
אני מלאה
-
ואוו ירדת 12 קילו
-
תהני....
-
בשני ההיריונות הראשונים עליתי 20 קילו בכל היריון. בהיריון השלישי עליתי עשרה ק"ג וחצי. רק חבל שבכל לידה הורדתי רק את משקל העובר והשלייה....
בסוף ההיריון עולים בד"כ יותר מאשר בתחילתו.
כל היריון הוא בפני עצמו וזה כולל גם את כל הקשור למשקל.
-
אין חוקים!
יש שמשמינות יותר ויש שפחות
זה הרבה גנטי
אבל- אני מאמינה שגם בהריון צריך לשמור
אני לא אגיד לך לא לאכול שטויות וזה כי זה טיפשי! את בהריון ומותר לך ! אבל במידה...
אני בהריון עליתי 12 קילו ודווקא העליה המשמעותית הייתה עד חודש 8 ומאז איבדתי תיאבון...
-
אז אני לא יכולה להסתמך על זה שעד עכשיו לא עליתי בכלל
יש מצב שאני יעלה הכל בסוף הא?כדי שאני יתחיל לשמור על עצמי לפני שאני יהפוך לאיזה בטטה
גיסתי למשקל היה לה קצת עלייה כמו שליוהיא בסוף ההריון ועלתה בנתיים רק 8 קילו בערך נשאר לה עוד חודש
-
חחח האמת שגם לי זה היה מוזר בהתחלה, המשפחה דאגו וחפרו בליייייי סוףף!!!!!! ואני דווקא הייתי מבסוטית מהעניין
-
זה מאוד משתנה בין כל אחת.. יש כאלה שאפילו יורדות בשליש ראשון - בגלל הבחילות וההקאות..
יש המון חומר קריאה באינטרנט בנושא ולרוב לפי הרשום העלייה מתבטאת בסוף שליש שני ושלישי.
אני מאמינה שבהריון מותר לאכול הכל אבל במידה..
אם יש מאכלים מסויימים שאת יודעת שגורמים לך לעלייה במשקל ואת נמנעת מהם לפני ההריון אז גם בהריון אין סיבה לאכול אותם בצורה מופרזת
הכי חשוב הריון קל ותקין
-
לא היו לי הקאות בתחילת ההריון..
את האמת לא נמנעתי מכלום לא לפני ולא אחרי ההריון
זה לא סוד שאני ובשר עופות ודגים לא הולכים ביחד
-
אין נוסחא בכלל מי משמינה עד איזה שבוע כמה באיזה שבוע...שונה, אין חוקים,
יש טווחים בערך, שהאחות בטיפת חלב יודעת.... אם יהיה לך משהו חריג היא תגיד.
אבל אפילו אם לא תאכלי כלום מעבר למה שאת מבזבזת ברגיל, העובר שלך עולה במשקל (3 וחצי קילו) שיליה, דם, מים כל זה משקל.... שיעלה ויעלה לא חשוב מה תאכלי או לא תאכלי. אל תשכחי את זה.
הרופאים מחשבים את טווח העליה התקין שלך במהלך כל ההריון (כ-ל ההריון).
ככה:
אם ה BMI שלך הוא 19.8 ומטה (תת-משקל), מומלץ לעלות 12.5-18 ק"ג
אם ה BMI שלך הוא 19.8-25 (משקל תקין), מומלץ לעלות 11.5-16 ק"ג
אם ה BMI שלך הוא 25-29 (עודף משקל) מומלץ לעלות 7-11.5 ק"ג
ואם ה BMI שלך הוא 29 ומעלה (השמנה) מומלץ לעלות רק 7 ק"ג.
וזה לא תורה מסיני!!!!!
אני הייתי תת משקל BMI 16, ועליתי 20 קג.
10 קילו היה כל העסק שיצא ממני בלידה.
כמובן שכל הריונית תגיד לך, שחשקים בהריון, למה לבטל אותם??? מי מבטל?
דיאטניות יגידו לך, שפיצות בלילה וחטיפים וגלידות רק סותמות עורקים. אין להן איזה ערך תזונתי....לא לך ולא לעובר. יכול ליהיות, שמה שהגוף רוצה זה לנוח ואת לא הולכת לישון אז הוא מחפש אנרגיה זמינה. וגם כשהוא לא רוצה לנוח והוא רוצה אנרגיה הכי קל לקבל אותה מסוכר ישר. ויגידו לך לאכול לפני טוב, וקינוח למתן, ולא לחיות על קינוחים.
בקיצור, לא יודעת מה להגיד לך
-
כן זה בעיה
מה שכן אני מתה על מרקים וזה
אבל שלא תחשבו אני לא מהאלה שזוללים אם אני אולת פיצה זה משולש אחד במקרה הטוב אחד וחצי והכל בקטנות לא בלי טאקט
-
נו אז עם הכל עם טאקט אז בסדר מה את לחוצה, מה את חופרת?
-
אני אומרת אם אפשר לאכול אז נאכל:P
עליתי עד עכשיו 25 קילו .. יהיה קשה להוריד את זה ,אבל אני נהנת אז לא אכפת לי
-
היי, בשבוע 17 לא מעלים כל כך הרבה, יותר לקראת חודש שישי יש את רוב העליה במשקל. סתם כך פיצות ושוקולדים למיניהם לא מומלץ- זה מגביר את הצרבות והבחילות...
אני באופן אישי בהריון הריון שלי עליתי כמעט 20 קילו והייתי שמנה!!!! לא מלאה!!! בהריון השני הייתי תוך כדי דיאטה והמשכתי אותה בהריון (בצורה מבוקרת) והורדתי 2 קילו בהריון (במאמץ רב) ואחרי הלידה 12 קילו...
ואם את אומרת שירדת בעבר במשקל ושוב עלית וירדת - חבל לך, כדאי לך לשמור על המשקל כי החילוף חומרים של הגוף איטי יותר אחרי הורדות דרסטיות במשקל...
-
אני בהריון הראשון עליתי רק 9.5 קילו
המבנה שלי נורמלי אני לא שחיפית אבל גם לא מלאה
בהריון הזה- אלוהים שישמור
אני בתחילת רביעי וכבר עליתי 4.5 קילו אני לא יודעת לאן זה יגיע!
ובאמת שאני לא טורפת בכלל לא! אוכלת כרגיל פלוס, כי אני מרגישה רעב כל הזמן. האמת שגם אותי זה מטריד אבל מההריון הראשון אני יודעת שבחודשיים הראשונים הרוב יורד אצלי בזכות ההנקה.
באהבה,
כרמל.
-
אני בהריון עליתי 30 קילו..
בהתחלה עליתי 1-2 בחודש ומחודש רביעי התחלתי לעלות בקצב היסטרי..
-
אני ירדתי עד אמצע ההריון בערך 10 קילו וסיימתי אותו עם מינוס 4 קילו משהתחלתי. אין חוקים
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
-
בקיצור צריך לעקוב באמת חבל על המאמצים שלנו
גם ככה אני התחלתי לשמור ואני נמנעת משוקולדים הבא בטור זה פיצות!!!שווארמה וכו השאר גם ככה אני לא אוכלת
אני יתחיל מרקים וכו ארוחת בוקר מסודרת ובערב נישנוש
נשמע מעולה!!
-
אני בהריון ראשון שלי... בכלל לא הקאתי ואני כבר נכנסת לשבוע 12, אני בחורה מלאה והאמת קצת קיוויתי שאני יקיא ויירד קצת במשקל במקום לעלות אבל זה לא קרה!! לא הקאתי אפילו פעם אחת חחח
-
חחחח גם אל תקווי להקיא לא משנה מה הסיבה זה נוראיייי אני כבר חודש וחצי או במיון או במיטה /: שבוע 11 וכל כך מאחלת לעצמי להיות מאלה שבשבוע 12 הכל נעלם