הצילו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני חייבת עזרה יש לי כאבי בטן וגב תחתון בשעה האחרונה שלא פוסקים באים כל שבע דק בערך ותנועות עובר חזקות יחסית אני בשבוע 38+5 מה לעשות?
11 תגובות
עמוד 1
  • כשזה בא זה חזק אבל עדיין מצליחה לנשום איך אני אדע מתי צירים אמיתיים ???
  • מאמי קודם כל תירגעי.. לפי דעתי תיסעי לבית חולים, וזה נישמע כמו התחלת צירים!
    את בשבוע ממש מתקדם ועדיף להיבדק!

• ברור להבדק .
    בהצלחה

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • את צודקת אבל לא בא לי שיחזיקו אותי סתם וייבשו אותי ובסוף יגידו לי חזור הביתה.. אם הכאבים ממש חזקים בגב תחתון יותר מאשר בבטן זה עדיין נחשב צירים?
  • אמרו שצירים זה כאבים בלתי נסבלים ושאין מצב לפספס אבל אלא כאבים חזקים שלא נותנים לישון שבאים והולכים אבל בכל זאת נראים לי נסבלים השאלה היא אם זה כי יש לי כוח סבל או כי זה עדיין לא הזמן????
  • בבקשה שמישהי תתיחס
  • אני לא מבינה בזה כל כך אבל עדיף שתלכי לבדוק את זה.. ובהצלחה!
  • גם צירים 'אמיתייים' לא תמיד כואבים, אני מכירה מישהי שלא הרגישה בכלל צירים...

כשהמרחק בין הצירים מתקצר והופך להיות כל שלוש עד ארבע דקות כדאי לנסוע לבית חולים להיבדק, כל מרחק גדול יותר סתם יאריך את השהות בבית חולים....

בהצלחה
  • מקווה שהכאב נרגע או שאת כבר בחדר לידה

ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.

שלך לעולמים...אמא.
  • נשמע כמו צירים . במיוחד עם כאבי הגב וקשה לנשום .
    מקווה שהלכת לבדוק .. בשבוע שלך זה יכול להיות צירים שיובילו ללידה ....

• מה קורה איתך הלכת להיבדק?יש חדש?
    ממה שאת מספרת זה נשמע כמו תחילה של צירים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה