חישוב שבוע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד עכשיו הייתי בטוחה שהתאריך האחרון של המחזור היה ב24.8 מה שאומר שאני בשבוע שישי + 4 ימים.. עשיתי בדיקת דם ב2 לחודש והבטא יצא 582 מה שאומר שאני בשבוע חמישי. היום עשיתי חישוב חוזר ויצא לי שהתאריך האחרון של המחזור הוא ב31.8 ושרק עכשיו אני בחמישי. לפי מה לחשב? קבעתי בדיקה ב16 ואני לא רוצה ללכת סתם אם אין סיכוי לדופק . תודה רבה

ספיר
6 תגובות
עמוד 1
  • לא מבינה בכל הביטא , אבל גם אם את חישבת שוב והמחזור שלך היה ב31.8 אז לכי לפי המחזור , אגב גם אם תבדקי לפני לא נורא מקסימום יקבעו לך תור נוסף לבדיקת דופק . אני עשיתי אולטראסאונד בשבוע 5 בהריון ראשון ואז שוב שבוע 8 כמעט 9 וראיתי דופק ...
  • לפי וסת!!!!

לפי בטא לא קובעים גיל הריון!!!!

הכי בטוח לראות דופק תקבעי ל 23
  • אני גם לא כ"כ מבינה בתאריכים
    תלכי בתור שקבעת מקסימום יקבעו לך תור נוסף
    בשורות טובות

• אי אפשר לחשב גיל הריון מדויק על פי בטא!!!
    תחשבי לפי תאריך הווסת האחרון שלך, במקרה הכי גרוע תגלי האולטרסאונד שגיל ההריון קצת שונה..

בהצלחה רבה!!!

• לא הבנתי כלכל למה יש לך 2 תאריכים של סיום המחזור ...את לא זוכרת?

ולפי מה שאני זוכרת זה מחושב לפי היום שקיבלת מחזור ... היום הראשון לווסת
    גם אצל הרופא הוא שואל מתי קיבלת וסת בפעם האחרונה
    ואומרים לו את היום הראשון ....

או שאולי אני טועה? אבל ככה אני יודעת .
    ואז מסתכלים על לוח השנה וסופרים שבועות על זה ....
    ואז בבדיקה האמיתית הרופא אומר לך בדיוק

ואם קיבלת בסביבות ה 24 לאוגוסט
    כבר כמעט עברו חודשיים מלאים אז את יותר משבוע 6

• מחשבים לפי תאריך הוסת האחרונה זאת אומרת: 24/8
    ולא לפי מספר הבטא- זה גורם שמאוד משתנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה