איך מזהים רגישות לתמ״ל חלבי ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעיקרון אני מניקה מלא אבל מדי פעם רוצה לתת לו בקבוק בכדי להרגיל את עתי
    כמה פעמים אחרונות הוא הקיא לי את המטרנה
    עכשיו עש מצב שזה מליחה כי הוא מלא בליחה ורואים את זה גם בקיא שלו זה צמיגי ודביק כזה , היה פעמים שגם אחרי הנקה הוא הקיא ככה
    ובעבר שהוא יוצא קטן שתה כמה פעמים ולא הקיא
    עכשיו בכל זאת איך אני יודעת שזה לא מרגישות לתלמ חלבי
    אני ממש חוששת לנסות לו עוד פעם אולי כדי לנסות לו סימאלאק ?

1 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תמיד תתני קצת וגם רק בבוקר או ביום שתוכלי להשגיח ואם יש משהו חריג ישר לקחת לרופא או טיפת חלב או מיון . בדרך כלל אלרגיה מתבטא במקרה ממש קל כפריחה בגוף (פריחה מפושטת ) ובמקרה הכי קשה קוצר נשימה וחנק . ואין הבדל בין סימילאק ומטרנה שניהם חלבי תנסי סימילאק אולי הטעם שלו יותר ימצא חן בעיניו .לגבי הקאה לפעמים זה נראה לך כהקאה אבל בעצם הילד שלך פלט פשוט כי נתקע לו האוויר וכל מה שהיה מעל פשוט יצא החוצה . וגם תמ"ל הרבה יותר כבד ואולי גם נתת יותר מידי בשבילו והיה לו כבד בקיבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה