היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ובעלי רוצים לטוס לפני שהתינוקת תוולד לקצת נופש בחו"ל. ככה, לפני שדברים יתחילו להיות מטורפים :) אז חשבנו על לונדון הבעיה ותקנו אותי אם אני טועה, די קר שם בחודשים דצמבר-ינואר נכון? למישהי יש המלצה על יעד אחר? וטיפים לגבי בילויים, התניידות, לינה... כמו כן, בחודש שביעי עדיין מותר לטוס נכון? בריאות ואהבה!
7 תגובות
עמוד 1
מותר לטוס בחודש 7 אבל! כדאי לראות את הרופא שלך לפני וליידע אותו ושיביע את דעתו. וקר... אז מה? הכי כייף שקר.....
היי, מותר לטוס בכל שלב בתנאי שאת מביאה אישור תקינות הריון מהרופא המטפל,את חותמת בעלייה למטוס שלא משנה מה יהיה אין להם לא היתה ולא תהיה כל אחריות שהיא לגבי ההריון. קר מאוד באירופה בחודשים האלו כבר...בדוק
אני היתי שנה שעברה בלונדון בסוף נובמבר - היה סביר מאוד (כמו חורף שלנו)
אני הייתי בינואר ברומא והיה מעולה!!!לא ירד גשם, היה ממש נעים (היינו עם מעילים) והכי כיף שזה היה בדיוק אחרי הכריסמס, אז הכל בחנויות היה בהנחות מטורפות אם את צריכה המלצות לרומא, תגידי לי סופי
אני יכולה להמליץ לכם דבר אחד מניסיון: תשכירו רכב אם אתם מתכוונים להסתובב. לא כיף לטייל בארץ לא מוכרת בתחבורה ציבורית עם בטן של חודש 7.... :) תהנו ותחזרי לספר חוויות
אפשר לטוס עד סוף תשיעי... מי שעושה עניין זה הביטוח שזה יותר יקר פי 3 כמעט מביטוח רגיל. אבל, לא נורא. כן צריך אישור רופא. שנה שעברה הייתי בארה״ב בחודש שביעי לחודש ימים והיה תענוג (ונחוץ מאוד להנאה לפני הלידה...)/ ממליצה לנסוע ל4 ימים לרומא (אבל הרבה הליכה) ואחרי זה טיסת פנים ללונדון לעוד 4 ימים. תוודאי רק שהמעילים עולים עלייך עם הבטן... (אני הייתי צריכה לקנות חדש) תהני!!!!!!!!
טוב אז אני גם אנסה להוסיף... מותר לטוס, אבל כדי מאוד שתיידעי את הרופא, תוודעי שהכל בסדר וכמובן את כל הויטמנים ומה שאת צריכה תקחי מהארץ (אני לא סומכת בנושאים האלה על שאר המדינות). שנית, בקשר ליעד, בהחלט רומא או לונדון יכול להיות מדהים וניקוי ראש טוב לפני הלידה. הייתי ברומא, וגם זאת אווירה רומנטית, גם תחושה מדהימה. אם אתם אוהבים היסטוריה, זה גם מתאים. בן זוגי ואני עשינו טיול קצרצר לרומא, למשך חמישה ימים, החלטנו לעשות טיול בקטנה עם רכב משלנו ששכרנו דרך אלבר עוד בארץ כאשר סגרנו מהר מאוד את העסקה כדי שנהיה זמינים לכל מקום באזורים שם, ובהחלט הטיול הזה היה במקום בקטע של ניקוי ראש. לגבי לונדון, אני לא יודעת, עדיין לא היינו שם. אבל לבנתיים מצטרפת להמלצה לגבי רומא.