היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הרגשתי רע באמצע הקניון. מה זה רע. ככה בלי הודעה מוקדמת- פוף! ירד לי כל הדם מהמוח. התישבתי על כסא ונשפכתי עם כל הגוף על השולחן הקטן כמו איזה נרקומנית. הייתי במצב טרום התעלפותי. חמש פאקינג דקות!!!!!!!!!! חמש דקות!!!! סבלתי וסבלתי ולא איבדתי הכרה משום מה! חמש דקות אני מתפתלת שם הייתי עם הילד, ועם אמא שלי, אז היא הייתה איתו. וקראה לאחות מאיזה קופח שם, כשהיא הגיעה, כמובן שהיא שאלה אם אכלתי משהו, הרי אני נראית כמו סתם אנורקסית מסכנה, לא כמו מישהי בהריון!
10 תגובות
עמוד 1
ווואי אמא'לה נשמע ממש מפחיד - אני הייתי חוזרת שוב על הבדיקות ומבקשת בדיקות יותר מעמיקות
תרגישי טוב
וווואי זה קרה לי המון בדיוק התיאור שלך אבל אצלי זה בגלל שאני אנמית תרגישי טוב ותשתי המון
קרה לי ככה באיזה יום חם בשוק.. הביאו לי מיד לשבת, מים, חתכו לי מנגו..... חחחחח פאדיחה של החיים!
אולי לא שתית מספיק? אם יש צורך תעשי שוב בדיקות!!! ________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
תקשיבי!!!!!!!!! חברה שלי עברה ארוע מוחי בגיל 33!!!!! לכי להיבדק ועכשיו!!! את מפחידה אותי ברמות
אני מבקשת ממך לגשת עוד היום לרופא כלשהו- אם רופא נשים ואם רופא משפחה- אל תשחקי עם הגוף שלך במיוחד לא בהיריון. תארי לך שהיית רק את והילד??? אשמח לשמוע שפנית לרופא וקיבלת טיפול בהתאם- תרגישי טוב מעתה והלאה!!!!