התחלת מוצקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי שכחתי איך מתחילים ומה עושים
    אם תוכלו להזכיר לי אם מה מתחילים איזה ירק איזה פרי מה הכמות? מתי נותנים?

אני רק מניקה
    תודה

4 תגובות
עמוד 1
  • עדיף להתחיל מירק .
    מתחילים מכפית קטנה ומגדילים בהדרגה בערך מגיל 4 חודשים
    אפשר להתחיל מתפו"א ... כי זה טעים ומתבשל ומאוד קל לעשות מרקם נכון (ללא תבלינים כמובן ! אפשר לתת בטטה , גזר , קישוא , כתומים כמובן לא ביחד עדיף אחד אחד כדי לא להעמיס עם הכתום . לתת בבוקר כדי לראות שאין רגישות למאכל מסויים , אחרי שטועמים את כל הירקות אפשר לעשות את כולם יחד . ובגיל חצי שנה בערך להוסיף גם הודו
  • תודה
    אבל איך להכין מרק ואז לטחון בבלנדר רק תפוחי אדמה?
    נגיד או רק גזר?

• ההמלצה היום של טיפת (טיפשת) חלב מגיל 4 חודשים טעימות ראשונות.
    כששקד היתה תינוקת ההמלצה היתה חצי שנה שזה בסה"כ לפני ארבע וחצי שנים.
    אני אישית לא דוגלת בטעימות בגיל ארבעה חודשים כי לדעתי הקיבה של הקטנים לא יכולה לעכל את זה תחשבו שהגודל של הקיבה הינו כדובדבן וחיכיתי עם יהב עד חצי שנה. אמנם בהתחלה הוא אכל טיפה ואחכ החליט שהוא לא נוגע בשום דבר פירות וירקות לתקופה מאוד ארוכה ואני הייתי מאוד מתוסכלת אבל הנה הוא גדל וזה עבר לו והוא אוכל היום מלא דברים.

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • מגיל 4 חודשים מתחילים לתת ירק או פרי אחד אחד
    תפוח אדמה- אם זה עובד ממשיכים ל-קישוא, גזר, בטטה
    לא ממליצים להוסיף מלח ותבלינים.
    את יכולה לנסות לתת תפוח עץ, בננה

לגבי מתי??? אני לא הנקתי אבל זכור לי שמנסים בבוקר-צהריים

על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה