לגבי ת**** בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני בשבוע 11 ומשבוע 5 בחילות והקאות(אתמול הקאתי ריר כזה ,סליחה על הגועל עם טיפות של דם טרי)האם מסוכן?דבר שני אני בקושי מצליחה לאכול ..היום בבוקר אכלתי חצי לחמניה עם גבינה לאחר מכן בצהריים את החצי השני עם ממרח שוקולד ואחרי זה במבה ועכשיו עוגיות שוקוציפס ..לא מצליחה להכניס שום דבר מזין והבטן מקרקרת בלי סוף והבחילות מתחזקות מיום ליום ..במקלחת מקיאה קבוע מכל ריח של שמפו ,מרכך,תחליב אפשרי..בד״כ לוקחת פרמין אבל הרופאה אמרה לי חצי שעה לפניי ארוחה העניין שאני ממש לא אוכלת ובטח שלא ארוחה ! וכשאני שותה אותו סתם ככה באמצע היום אני מקיאה בכל זאת ..האם זה מזיק הדברים שאני מצליחה לאכול? אני ממש אובדת עצות כבר איבדתי סבלנות איבדתי מקום עבודה ונמאס לי לראות את חדר מיון !!!!
8 תגובות
עמוד 1
  • כשיש בחילות בהתחלה זה באמת קשה לאכול.
    והכל דוחה ולא טעים. עד שזה יעבור תאכלי מה שאת מסוגלת
    אי אפשר להלחם בזה, הרי תקיאי.
    תחליפי את כל השמפו באמבטיה למה שטוב לך.
    עוד רגע בנות יכתבו לך טיפים איך הם נמנעו עם בחילות מה הן אכלו.
    אצלי אין בחילות סתם הכל מגעיל לי. מאוד. אז אני מחפשת מה עדיין בסדר כל פעם.
    ואת זה אוכלת. זה אגב מלפפון חמוץ חחחחח
  • לגבי מרקם הקיא אני לא מומחית אבל לפעמים קורה שיש שאריות דם כשמתאמצים ממש בהקאה לפעמים נפגע איזה כלי דם בדרך, לי זה היה קורה וזה לא מסוכן
    אבל שוב, אני לא רופאה ואם את רואה שזה חוזר על עצמו כדאי שתלכי לייעוץ אצל הרופא/ה שלך או שתתקשרי למוקד אחיות ותבררי

לגבי ההקאות באופן כללי, המצב אמור להשתפר לקראת סוף השליש הראשון-תחילת השני ואת כבר קרובה לסיומו של הראשון.
    מה שאומר שלקראת שבוע 13 בערך צפויה להיות הקלה בבחילות ובהקאות ב"ה
  • תודה בנות זה ממש קשה ולא נעים בכלל כל כך חיכיתי לזה ופשוט קשה לי לשמוח ולהנות מזה עם כל מה שעובר עליי :/
  • מבינה אותך לגמרי, אני בכלל (ואני לא מגזימה - בכלל) לא יכולתי להתקרב למטבח בבית בשליש הראשון
    יהיה בסדר
  • מישהי יודעת איך מכינים לימונדה ?והאם זה עוזר נגד הבחילות ?היתי אצל הרופאת נשים היום היא הביאה לי פראמין בנרות (אמרה שיותר יעיל מ מהכדורים)וכדורים גסטרונום משהו כזה נגד צרבת כביכול ואמרה שיכול לעזור גם לבחילות ..מישהי מכירה ?
  • גסטרו*
  • גם לי היו בחילות נוראיות ועדיין יש לי.
    בהריון הקודם היו לי בחילות במהלך כל ההריון.
    אני ממליצה לשים חצי לימון בשקית וללכת איתו בתיק. זה מעביר את הבחילות בשנייה...
    עוד משהו... אני ממליצה לא לאכול לפני נסיעות ברכב, באוטובוס כי זה גורם להקאות.
    אין הרבה יותר מה לעשות... ואל תדאגי אם ירדת במשקל.
    אם יש לך ״רזרבות״ זה יסתדר לבד.
    אני בהריון הקודם ירדתי 12 קילו ועד עכשיו ירדתי 5 קילו והכל תקין עד כה... (טפו טפו טפו)
    הבחילות אכן יכולות להרוס את היום והקאות אפילו עוד יותר.
    אה, מסטיק מנטה עוזר קצת

• בהריון הקודם היה נורא יותר, בחילות והקאות במשך כל היום והלילה...
    לא אכלתי ולא שתיתי כלום, הייתי מגיעה בכל ערב למיון לעירוי נוזלים ומתן זופרן לוריד, כדי לצמצם את ההקאות...
    ב"ה ילדתי בסופו של דבר, ותודה לאל ההריון ההוא מאחוריי...
    גם היום שבוע 12 ועדיין לא מרגישה טוב... אוכלת רק דברים פחות בריאים...
    אבל אין מה לעשות ומקווה ומאמינה שהכל יהיה בסדר בסופו של דבר.
    מקווה עבורך שהבחילות יעברו מהר וגם עבורי ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה