עוברים דירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כן כן, מסתבר שאנחנו עוברים, אני עוזבת את תל אביב..אני... התל אביבית הגמורה והמוחלטת, כבר 7-8 שנים אני פה, אוהבת ונושמת את העיר... וזהו. התלבטנו הרבה וגם חיפשנו בית לקניה, אמרנו לעצמנו שלא נגדל פה ילדים, ואז גיסי הציע לנו הצעה מפתה - לקחת את המרתף שלו (יש שם חלונות...) לעשות לו כניסה נפרדת, חצר, מטבח, ולגור שם. לחסוך כסף ולהתקרב למשפחה. היום התחילו את השיפוצים, אני שמחה ועצובה בו זמנית, חשבתי שנעבור כשנהיה עם ילד או בהריון ופתאום זה כבר קורה, עוד לפני ההריון המיוחל...קצת מוזר...האמת היא שלעולם לא אהיה שלמה עם המעבר, וגם לא עם העיר, לפעמים צריך פשוט לקפוץ למים לא?

11 תגובות
עמוד 1
  • מסכימה איתך לפעמים צריך לקפוץ למים וככה לומדים לשחות הכי טוב ..

לאן אתם עוברים? לאיזה עיר?

• ג׳סוש.. תמיד יש בהתחלה את התקופה שמרגישים זרים ומנוכרים, אבל זה יעבור, ואיך אומרים- ״משנה מקום משנה מזל״ הלוואי שתתחיל לכם התחלה חדשה עם בשורות טובות..
  • כשאנחנו חזרנו לאשקלון מהעיר הגדולה לפני כ 4.5 שנה, תוך חודש וחצי נקלטנו.
    כמו שאומרים משנה מקום משנה מזל

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • תודה חמודות, אנחנו עוברים לכוכב יאיר וכנראה שגם המשפחה שלי תעבור לישוב

• תגורו קרוב אלינו
  • באמת? מהיכן את?

• בהצלחה בהתחלה החדשה!
    שתהיה התחלה מבורכת של שפע ואור

• תודה ממוש

• ג'סי יהה לך כייף,מושבים זה נהדררר
    וכמו שאמרו לך כאן,משנה מקום בע"ה משנה מזל
  • ג'סיס, לדעתי זה הכי נוח לעבור דירה בטרם ההיריון, כי מעבר דירה זה קשה ועוד עם היריון זה לא מרגיע במיוחד. אני בטוחה שבכוכב יאיר קצב החיים שלכם יהפוך לרגוע ונינוח יותר, דבר שיקל עליכם להרות. ראי את השינוי המבורך. כוכב יאיר אמנם רחוק מת''א אך זה מקום איכותי לגור בו ולהקים משפחה. הרבה בהצלחה

crazy woman!
  • קרייזי את צודקת מאד לגבי המעבר בהריון...תודה לא חשבתי על זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה