מעניין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
3 תגובות
עמוד 1
  • איזה קטע! בדיוק אני קוראת איזה ספר, בשם- ״המפתח השלישי״, בעיקרון הוא מיועד לנשים דתיות במצב של אי פריון, אבל יש שם המון אינפורמציה, גם לא לנשים דתיות.. יש בו בין השאר סקירה של מערכות הרביה, וכן סקירה של מחלות ושאר מרעין בישין שגורמים לאי פריון, ובין השאר מתואר שם באריכות על אנדומטריוזיס.. למי שמחפשת לקרוא בנושא, הדברים מופיעים שם בצורה מאד נוחה, קריאה ומרוכזת.. 
  • את יודעת זה פשוט מרתיח אותי שאף רופא לא העלה את האפשרות עד היום! יש לי מחזורים פשוט משתקים, אני יומיים לא יכולה לזוז, אני על כדורים, וכשיש לי התקפים חזקים אני לא יכולה לדבר מרוב כאב, אבל אף רופא לא בירר איתי את הנושא... זה מכעיס אותי ברמות!!!! אוף...סורי...הייתי צריכה לשחרר

• יש המון דברים חשובים שרופאי נשים המגדירים עצמם רופאי פיריון לא יאמרו לנו ורק ידחפו לנו הורמונים כי הם הולכים על הסטטיסטיקה ועל חתך מסוים של נשים ועל הסכם מסחרי כזה או אחר עם חברת התרופות, וזו שיטה כושלת. על כולנו לדרוש ולחקור מהי סיבת העיכוב בקליטה והחזקת העובר בכל דרך אפשרית ולא להניח לרופאי הפיריון לפתור אותנו באילוצי סטטיסטיקה וכלכלה.

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה