אינטימיות ביחסי מין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי, אני די פעילה בפורום זו, ועל כן השאלה באה באנונימיות ואשמח שתשתפו ותענו.

תמיד בקיום היחסים אני חושבת על המון דברים ולא מצליחה מאה אחוז להיות שם.
    א. מה אפשר לעשות בשביל להיות שם?

בעלי רוצה לקיים יחסים לעיתים תכופות, מה שניראה לי לפי תיאורו "מוזר". זאת אומרת, אנחנו ממש פתוחים ושאלתי אותו מה הוא מרגיש בקיום היחסים עצמם, והוא אמר לי "תכלס, אותו הדבר".

ב. למה תמיד חשבתי שזה אמור להיות הרגשה שמוציאה אותם מכליהם? מה, הסרטים רק תעתעו בי?

עוד משהו, תמיד שהוא פולט אנחנו צוחקים [!!]

ג. מישהי יודעת למה?

אשמח להיענות בכל נושא שהוא.

מי שלא רוצה לענות במשתמש שלה יכולה במשתמש זה:

שם: אנונימי 1234
    סיסמא: 1234
    [השם משתמש פתוח לכל אלו שרוצים לשאול שאלות אישיות]
7 תגובות
עמוד 1
  • תראי, אני חושבת שאצל נשים (או אצל רובנו לפחות) יחסי מין הם מאד ריגשיים. מה שאומר שהצורך הפיזי בקיום יחסים בא בהלימה למצב הרוח שלנו. אצל גברים זה לא ממש עובד ככה. זה צורך פיזיולוגי וזהו.
    אין בזה טוב ואין בזה רע. אנחנו שונים וכמה שיותר נבין את השונות המהותית שבינינו כך נוכל טוב יותר לעבוד יחד, לשתף פעולה כמו צוות ופחות לתת להבדלים הללו להפריד בינינו, ליצור כעסים או דחפים מודחקים ולקרוע אותנו מבן/בת הזוג שלנו.

בעניין הזה, אני מוכרחה לציין שהסרטים השאירו בנו רושם שקרי. החיים שלנו ממש לא כמו סרט בהוליווד והשקר שמציגים לנו גורם לנו הרבה פעם לחוות אכזבות בגלל הפער שיש בין הרושם הילדותי והלא מציאותי שיש לנו מהסרטים לבין החיים האמיתיים. האושר שלנו תלוי באושר של בן הזוג שלנו ואנחנו נאהב את בן הזוג שלנו יותר ככל שנשקיע בו (ובלבד שאנחנו מרגישות שהוא עושה את אותו הדבר כלפינו. הדדיות היא דבר הכרחי בזוגיות).

לגבי הצחוק שלכם. זה עניין שלכם. זה מעולה שיש משהו ששניכם חושבים שהוא מצחיק ואתם נהנים ממנו יחד. בדיחה פרטית יכולה להיות רק בין שני אנשים שבאמת מבינים ומרגישים זה את זה עד שההומור שלהם אפילו אינו מילולי.

מישהי שלחה לי איזה סדנה במייל. עשיתי את זה עם בעלי, אני חייבת להגיד, שהיה כיף אדיר!!! וזה גם ממש הועיל לאינטימיות בינינו.
    סדנה ביתית לזוגיות מאושרת – שלב אחר שלב
    מאת: ניצה מזוז | מנחת סדנאות אימון ופיתוח המודעות הגלובלית

מטרת התרגיל:
    שיפור מערכת היחסים הזוגית; תפיסת המשבר כהזדמנות להתחלה חדשה.

הוראות הכנה:
    ליצור אווירה חמה המאפשרת פתיחות לב, מומלץ סביב שולחן עם ארוחה קלה ויין, או במקום נעים בטבע.
    לסיים את התהליך עד תום.

זמן הכנה:
    כל התהליך - כשעה (כל שלב בין 15-10 דקות).
    "שכבה ראשונה" – כל אחד מבני הזוג מספר לשני על הרצונות, על הדחפים, על התשוקות ועל ההרגלים שלו. חשוב להקפיד על פתיחות ועל אווירה נעימה.

"מתעלים מעל לשכבה הראשונה" – אחרי שפרסנו הכול בפני בן הזוג, מתעלים מעל כל הנאמר, ומתחילים להעלות זיכרונות מהרגעים היפים ביותר שלנו יחד. מתמקדים ברגע שבו חשבנו כי בן הזוג שלנו "מושלם". כדאי גם לעצום עיניים, ולהרגיש בלב את הרגע הזה.

"מצפים בשוקולד" – מדברים זה בשבחו של זה - מספרים לבן זוגו מה הרגשנו אז, באותו הרגע קסום. מדברים רק על הצדדים הטובים והיפים שרואים בבן הזוג. רצוי להפוך את כל הנקודות השליליות שהעלינו קודם, לחיוביות. הרבה פעמים נגלה בתהליך, כי התכונות שאותן אהבנו בבן הזוג במיוחד, הן המקשות עלינו ביותר, כיום).

"שכבה שנייה" – דנים בסוגיות הבאות: מה אתה מצפה ממני? מה אני מצפה ממך? מה חשוב לי בקשר שלנו? מה המשותף בינינו?

"ציפוי שוקולד אחרון" – מגיעים להרגשה שאנחנו גוף אחד, יחידה אחת, למרות שכל אחד מאיתנו הוא אדם שלם בפני עצמו.והמטרה המשותפת של שנינו היא אחת - להשיג יחד זוגיות הרמונית ומתפקדת.
    בהצלחה!!!

• היי מתוקה, תשמעי מאיך שאני רואה את הדברים, גבר ואישה הם יצורים שונים לחלוטין, אנחנו פועלות המון מהרגש ומהחוויה והם פועלים המון מהראש וההגיון.(וגם מהיצר...) לכן באמת הסרטים מאד מתעתעים..אני חושבת שגברים הם גם יצורים רגשיים כמובן, יש כאלה שיותר וכאלה שפחות, אבל אחד התפקידים שלנו כנשים זה לחבר אותם עוד קצת לעצמם, וזה תהליך שתמיד יהיה, אני יכולה להגיד מנסיון שזה משתנה עם הזמן. לגבי הצחוק יכול להיות שזה נובע ממבוכה?

• dkny אני חייבת לומר שריתקת אותי!!!
    למדתי ממך המון!!!

• ואנונימי מותק,
    כשאדע את התשובות אענה

• אנונימי יקרה מפז, אני נוטה להסכים על כך שגברים, רובם, ניגשים ליחסי המין לרוב מיצר, שמופעל לרוב בשל דברים שמוצאים חן בעינם אצל זוגתם. אצל גברים מאד קל לעורר את היצר, ו(לפעמים מספיק טפח אחד על מנת לעשות את העבודה (, וכמובן שכל מקרה לגופו (תרתי) ונתון להעדפות שונות. אצל נשים, לעומת זאת, המנגנון שונה. אישה צריכה גבר שימלא אצלה את הדימוי הגברי שהוטבע בה בילדותה ורק אחכ שיצויד בידע בשימוש במנגנון ההנאה הנשי כחלק בלתי נפרד, והדבר יקל עליה להתמסר בכל כולה ליחסי המין וליהנות. במערכת יחסים ארוכת טווח יש סוגים שונים של יחסי מין בהתאם למצבי הרוח, אז כך שזה לא גזירה להרגיש אותו הדבר בכל מפגש, שבהחלט יכול להשתנות בהתאם לאופי יחסי המין עצמם. בעיקרון, יחסי המין הגיעו לעולם בשל היותנו יצורים חברתיים ומיניים, כל אחד לפי העדפותיו, כחלק בלתי נפרד מטבע האדם, וכשריד מהמגע האוהב והמחבק שקיבלנו בילדותינו מהורינו, שנשכח עם השנים בבגרותנו. עם השנים וככל שמתגברת תחושת הביטחון ביןבני הזוג שבים להיזכר במגע המנחם ולומדים להעניק אותו לבן הזוג תוך יצירת הרמונית אהבה מלטפת ומחבקת שהיא האינטימיות.

crazy woman!
  • אהבתי את מה שכתבת קריזי - נו מה עם הקבוצה בפייס?

• אין לי מושג. ככל הידוע לי אני חברה של כמה בנות בפורום אבל לא ראיתי קבוצה ייחודית וגם אין לי את הידע המספיק להקים קבוצה כזאת. מי שיודעת לעשות זאת, אנא

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה