היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
18 תגובות
עמוד 1
מה שעמית שאלה + החברה של אחיך באה? אחיך בא? ובכלל איך היתה הפוליטיקה שם?
וואווו
90 אלף זה המון להפסיד על חתונה
אהבתי את התגובה שלך ושל גיסתך לעתיד...
מזל טוב לאחיך
באמת מקווה דיהיה לו מזל טוב עם חמה כזו צריך הרבה מזל
את יודעת אמא שלי לימדה אותי משפט יפה ...
חמה טובה חמה לא מתערבת ... את המשפט הזה לימדתי את חמתי מתחילת הנישואין .
שיואו אני בשוק שקורים כאלה דברים. איך מגיעים למצב כזה בחיי....
יפיתי תעלי תמונות של המתוקים שלך!
איך לא מעריכות הבנות דברים שיואו. ואני מאוד אובייקטיבית.
מירית אני ישלח לך לפלאפון אורטל התחלנו אתמול נוטרמיגן בינתיים עדיין פולט הרבה רק שזה יותר מסריח
אנגל זה יכול להיות אחלה בדיחה שבועית
דיייייייייייייייייי אני בשוק בשוק בשוק אין לה אלוהים זאתי??????? מילא החמה .. אבל בדכ התפוח לא נופל רחוק מהעץ .. רחמנות על אחיך... היא תאכל אותו חי
כן, אני יודעת
לא שמעתי כזה דבר! איזו אמא חצופה אני לא מאמינה ... יאלה יפה שלי מחכה לתמונות במיוחד של הילדים ושלך
כפרות - שום דבר לא ישתנה אצלה בשלב כזה ... והשיחות יגיעו לאזני האמא המהוללת והיא תסית אותה נגדך. תהיי חברה שלה, תרדי לרמתה ותנסי להתחבב עליה..ככה אולי תשפיעי עליה בשלב מתקדם יותר.בטח לא עכשיו .
שמחה שנהנתם ... התקשרתי אתמול לא ענית לי תתקשרי כשיהיה לך זמן ...
והכלה ילדה קטנה מה אפשר לצפות תגידי לי?????????
ועכשיו כי אני חייבת 90000 ש"ח אלוהים ישמור !!!!!!!!!!!!!!
דיברתי עם הכלה.. מקווה שהגענו לאיזו הבנה ולשינוי.. סיפרתי לה על אמא שלה והיא אמרה שזה ממש לא יפה