כוח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    בגלל שגם אני פעילה בפורום וקצת קשה לי החלטתי להיכנס גם כאנונימי.
    כולכן בטוח מכירות אותי בדרך כזו או אחרת ובגלל מעט קשה.
    אף אחת בפורום לא יודעת אבל כבר חודשיים שאני עושה הזרעות שלא צלחו
    החודש הרופא המקסים שלי החליט להוסיף גם זריקות שך גונל f
    הבוקר הייתי במעקב זקיקים והזקיק הוא בגודל 19 אך עובי הרירית רק 5.4
    מה שאומר שיש מצב שאני אבייץ לבד החודש ואפספס את ההזרעה....

אני כבר לא יודעת מהיכן לשאוב כוחותתתתתתת
    קשה לי
14 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת כמה זה קשה לשאוב כוחות ושוב לקוות ואז שוב יתחיל חודש חדש. מנסים פשוט "לעבוד" על עצמך ולהגיד לעצמך שהבייבי יגיע בזמנו .
    שולחת המון חיזוקים והמון אהבה , מי שלא תיהי

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • ואוי, שולחת הרבה חיבוקים!!
    אל תדאגי, הבייבי יבוא (:
  • מאמוש אל ייאוש יהיה בסדר את בדרך הנכונה הכל עניין של זמן !!!
  • תנסי להיות אופטימית, אני יודעת כמה קשה ליישם את מה שאומרים אבל רק ככה נצליח להגיע לתוצאות הרצויות!
    התינוקי המתוקי יגיע ואיתו שמחה גדולה גדולה!! תתעודדי.. יהיה בסדר :)
    כל דבר בעיטו ובזמנו!

שולחת מלא מלא חיבוקים, תהיי חזקה! אנחנו פה בשבילך!
  • מאמי
    אני כל כך מבינה אותך !!
    אני אישית שואבת כוחות בזה שאני אומרת לעצמי שלא משנה איך או מתי בסוף זה יגיע!!!!

אני חייבת לשאול אותך - לא הבנתי למה את תפספסי את ההזרעה?
    הרי בישביל מה יש את הזריקות כדי להכין אותך להזרעה .. ולא כדי שתבייצי לבד ..
    אם הזקיק בגודל 19 זה אומר שמחר את אמורה להיות מוכנה לקראת ההזרעה..
    ובשביל זה לוקחים את הזריקת אוביטרול כדי לתזמן את הביוץ לקראת ההזרעה ..

אז אני מנסה להבין למה שתפספסי את ההזרעה?
  • אל ייאוש מתוקה, הכל יהיה בסדר בסוף. אם לא החודש אז בבא. תהיי בטוחה שזה יקרה. רק שגם אני לא הבנתי מדוע תבייצי לבד?

crazy woman!
  • תודה בנות על החיזוקים החמים-זה אכן חשוב לי!
    מורני וקרייזי היקרות- קיבלתי מחזור ב-01.10 משמע אני היום ביום ה-10 למחזור
    הבעיה היא שעובי הרירית הוא 5.4 נכון לאתמול במעקב זקיקים וכדי לעשות הזרעה שיהיו לה סיכויים להיקלט צריך לפחות עובי של 6
    אז הבעיה היא שהזקיק גדול והרירית קטנה עדיין ואם אני לא יעשה הזרעה מחר יש סיכוי שבגלל גודל הזקיק עד יום ראשון אני יבייץ לבד.
    בכל אופן הרופא החליט שמחר בבוקר אני יעשה שוב מעקב זקיקים אם הכל יהיה בסדר ביום ראשון תהיה הזרעה ואם לא ואני יבייץ עצמאי בגלל הגודל של הזקיק הוא פשוט אמר שאני יעשה סקס לבד בבית בדרך הבטוחה :-)
    מקווה שבעזרת השם החודש יהיו לי עבורכן בשורות טובות....
  • מבינה את הבאסה אבל תדעי שיכול להיות שינוי בעובי עד להזרעה... ובלי קשר לזה היו מקרים מעולם אפשר להקלט גם עם עובי רירית כזה אל תשכחי שזה לא מדע מדויק וזה לא במדויק עובי הרירית... אני מקווה שהכל יסתדר על מקומו
    ובלי קשר להבא שהרופא יוסיף לך בנוסף לגונאל טיפול לעיבוי הרירית אולי בכלל זו הסיבה שעד עכשיו זה לא נקלט...
    בהצלחה מקסימה!
  • ורד, בחודשיים האחרונים שעשיתי רק הזרעה ללא שום הורמון עובי הרירית היה 6.9 היה טוב....כנראה שעכשיו בגלל ההורמונים הזקיקים גדלים מהר ובגלל זה יש הבדל...נקווה שמחר בבוקר תהיה תשובה טובה במעקב זקיקים
  • הבנתי, באמת יכול להיות שיהיה בהצלחה מחר
  • מבינה עכשיו מתוקה
    כמו שורד אמרה, אפשר להיקלט גם עם עובי רירית כזה, מה גם שהמרחק בין 5.4 ל-6 הוא לא כזה נורא היות ומדובר בחלקי המ"מ, ובנוסף לכך שזקיק מבייץ עד לגודל 24 מ"מ, אז עדיין הכל פתוח, אל תיכנסי למגננה וסטרס כי אין סיבה.
    ממליצה לקיים יחסים רצוף ולא להפסיק גם אם חשבת שמדובר באחרי הביוץ. אני מכירה מקרה של זוג שניסו בימים הזויים של המחזור, כמו יומיים לפני המחזור והצליחו.
    הרבה בהצלחה!
    crazy woman!
  • כמה זמן לאחר אוביטרל עושים את ההזרעה
    כי לי עשו 36 שעות אחרי שלקחתי אוביטרל הזרעה
  • 36 שעות זה בסדר גמור
  • מקווה שיהיה בסדר....
    אם הייתי אמורה לעשות הזרעה מחר היום שישי אז הייתי צריכה אתמול בשעה 8 בערב לעשות את זריקת האוביטרל. אבל הרופא החליט שבינתיים לא לעשות ולהמשיך עם הזריקות של הגונל f עד מחר בבוקר למעקב זקיקים ואז אחרי המעקב נראה מה התשובות והוא יחליט....

לידיעתכן נראה לי שאני פשוט כרגע מבייצת כבר באופן טבעי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה