היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה מעולה שאת כל פעם מעדכנת את הרשימה לפי הסדר!! הכי כיף לראות את כולן מול העיניים ברשימה ולדעת מי הבאה בתור
תודה אור. חחחחחח
הכי כיף לראות רשימה של כל הריוניות - סוג של תחרות (שאי אפשר להפסיד בה רק לנצח ב"ה)
שיררררה בשבוע 29+5 ומיטל בערך 25 נראה לי...
תודה בנות. אני אמתין שהבנות עצמן יעדכנו. שיהיה הכי מדוייק.
גם אני מתייצבת בגאווה!
חחחחחחחחח צודקת לגבי נטלי!! יאללה קישששששטא לאן את רוצה להגיעעעעע?????
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
אם לא הייתה ההפלה הארורה הזו הייתי מצטרפת גם אני לרשימה
לילכי בעזרת השם זה יגיע בקרוב.. וזה יהיה קל, מוצלח, ארוך וכמובן תקין!!!
תודה רבה ואמן!!!
אני חושבת שגיסתי : shiranher צריכה להיות הבאה בתור ואם לא לפחות השניה היא בערך בשבוע 37+ לידה קלה לכולן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וקליטה מהירה , לי ולכל מי שרוצה. אז: כל ההריוניות, כולל את שירני.... פווווווווווווווווו גדול כדי להדביק אותי (את רוצה עוד אחיינית?????? ) ואת כל שאר המנסות!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
גם אני שבוע 28+3 ימים אושר 04/02/2008 אמילי 11/06/2009 אביב 02/07/2010 html]
עדיין לא עשיתי סרגל הריון. אחרי הבדיקת דופק ב"ה בעוד שבוע ביום רביעי. את יכולה להוסיף אותי גם.. 7+1
נטלי! באמת הגזמת!
אני והדס באותו שבוע - 19+5
הייייי אני(:::::: 31
מה אני עיזה!?
אני לא יכולה לחשוב על הריוןןןןןןןןן
אמרתי לבעלי חכה עכשיו אחרי ההריון והלידה לפחות כמה חודשים טובים..........
מצטרפת לCARMELIGO בגאווה שבוע 14+1
מיצי?????? לא ידעתי
חחחחחחחחח נטלייי הרסתותי
אני רואה לבבות ואז "נערך ע"י נטלי
גם אני מצטרפת... שבוע 26+1! איזה כיף!
גם אנייייייי
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
יוווו איזה הזוי... לראות את המקום שלי ברשימה .. כלכך מהר.. רק לפני רגע נכנסתי להריון...
Galoli 33+6
גם אני שבוע 12 מחר
בקיצור, יש לעשות רשימה חדשה..
אף אחת פה לא הולכת ללדת עד שאני לא מתפנה
נו וואלה יופי, אני זוכרת איך שאני הודעתי על שלי היה בידיוק גל של הריוניות שהתגלו. ובסוף מה מסתבר? אני היחידה בשבוע שומשום! כל השאר כבר דו ספרתיות אי שם!!!!
שבוע 10+2 עוד טריה :)
~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~ כל מה שילד צריך הוא מבוגר אחד שיאמין בו. - הרב שלמה קרליבך ~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~
פתאום אני מגלה הרבה חדשות שבד"כ לא רואים מהם תגובות , נחמד ! כך יותר נעים לי ליטול חלק בספירה גם בלי שאהיה דומיננטית כל כך ודרך אגב אני ממש מכורה רק שלא תמיד יש זמן להגיב אני בשבוע 26 נדמה לי לפי התזכורת האחרונה של הפלאפון חה! הריון קל לכל ההריוניות וכמובן לידה קלה!