היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול מאיה עברה את החיסונים של גיל חודשיים ומאז כל שעה ציצי... קפיצת גדילה? או בגלל החיסונים?
12 תגובות
עמוד 1
היא בול בגיל של קפיצת גדילה. תשלפי ציצ או 2 ויאללה תני לה לחגוג....
מאיוש - בתיאבון נסיכה.
כן? 9 שבועות? שולפת שולפת חחחח
אוי, בדיוק באתי לפתוח הודעה דומה... ניקול אתמול דרשה ציצי כל הזמן! ואני מדברת על כל חצי שעה שעה!!! אמאאאאאאאאאא! איך עבר על מאיה חיסון? יש לנו בשבוע הבאה. אני הולכת עם ניקול לבד... אוף!
אין לי מושג אצלנו כבר חודשיים זה קפיצת גדילה
יכול להיות גם וגם...
נראה לי שזו תגובה לחיסונים - כשעשו לעדן בגיל חודש היא פשוט השתמשה בציצי ככרית שמספקת אוכל ולא הייתה מוכנה לרדת ממני לשניה... אפילו בשירותים הייתי איתה...אל תשאלו איך
זה יכול להיות שניהם. אצלי גם יש כאלה ימים שהוא רוצה ציצי בלי סוף...את האמת זה קורה הרבה. תחזיקי מעמעד..אני יודעת כמה קשה זה, הפיטמות שלי מסקנות פשוט סדוקות וכואבות וכל מה שאני מנסה לא מרפא אותם.
סטס לא רוצה להפחיד אותך אבל מאיה בכתה כמו מטורפת מסכנה שלי בכיתי יחד איתה
מסכנה קטנה, שתרגיש טוב ואני מאחלת שלא יהיה חום. אצלנו החיסונים האלה בעוד שבועיים. לא רוצה לחשוב אפילו.
תודה מותק
כפרות על הבבושקה היפה הזאת, תתני לה ציצי כמה שהיא רוצה
אתמול זה קרה לנו כל הערב הוא ישב על הציצי אכל נרדם אכל נירדם ככה שעתיים