היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שגרה שגרה שגרה..... קודם כל נתחיל מזה שלאוריה אין שגרה, זה בכלל לא תקין שהתינוקת תיכנס לישון בשעה 12 בלילה???? שמונה - תשע לכל המאוחר, היא חייבת שגרה (כולל טקס לפני שינה). ולגבייך, תראי מה את אוכלת, תפחיתי מזון שמן ומעיר לפני השינה (גבנ"צ, מתוקים וכו') תגבילי משקאות ממותקים קפה ותה עד שעות הצהרים ולא אחרי זה. תתקלחי במים חמים לפני השינה. תעשי גם לעצמך שגרה
אני עם ליבי- תכניסי את עצמך וכמובן את הילדה לשגרה של שעות, כך שתירדם לך מוקדם יותר וכך גם שעת השינה שלך תוקדם. גם לי זה קרה הרבה עד שילדתי את שחם עכשיו מרוב שאני עייפה אני נרדמת מול הטלוויזיה לא מעט פעמים כבר בתשע עשר.....ואז שחם מעיר אותי לארוחת לילה....
לאוריה אני עושה כל לילה טקס שינה זה ממש לא עוזר, היא לא מוכנה לישון, בשעה 8.30 אני שמה אתה במיטה והיא פשוט קמה ועומדת או בוכה עד שהיא ממש מתעייפת ונרדמת לבד, ואז כבר השעה 12 בלילה, ובשעות האלו אני גם מאוד עייפה ונכנסת לישון ולא מצליחה להירדם כמו שאמרתי עד 4 בבוקר.
לא לוותר. שתבכה קצת. תשכימי אותה בשעה הגיונית כל בוקר, ככה היא תתעייף לקראת השעה שהיא צריכה לישון. זה כמה ימי "מלחמה", הרבה דמעות הרבה מחאה מצידה.... אבל אח"כ זה שווה את זה.
אני חושבת שמעבר לסדר יום של הילדה, את לא מצליחה להרדם כי הראש כל הזמן מלא במחשבות ולא טוב לך נפשית, נכון? אז את צריכה לטפל בבריאות הנפשית שלך וכשתהיי רגועה ושמחה בחיים אני מבטיחה לך שתישני כמו תינוקת!
ליבי תאמיני לי כמה שאני מנסה ולא מוותרת שום דבר לא עוזר... אולגה את צודקת! בזמן האחרון אני כל הזמן במחשבות ועצבנית.. כנראה זה משפיע
תראי ערוץ הקניות והשינה מובטחת!
לפי דעתי את צריכה לגשת לרופא משפחה לעשות בדיקות. ראיתי פעם בתוכנית טלוויזיה שלפעמים חסר חומר מסוים בגוף שאני לא זוכרת את שמו וזה גורם לאי הירדמות אז נותנים אותו דרך תרופה..
אני חושבת שאת כל יום צריכה לעשות טקס השכבה ולהתעקש שהיא תלך לישון יהיה כמה ימים אפילו שבועות קשים אבל את תצליחי הכל עניין של התמדה אם את לא מצליחה תקחי יועצת שינה, היא תפתור לך את הבעיה....חברה שלי לא הצליחה ולקחה והכל הסתדר. כמו שהיועצת שינה אמרה לה...זה הכל עניין של הרגלים רעים שנוצרים בגלל ההורים והורים צריכים לדעת להודות בבעיה ואז ניתן לטפל בה.
לגבייך, אם את לא מצליחה להירדם אני ממליצה לך ליטול כמוסות פסיפלורה ...אלה כמוסות טבעיות שמרגיעות ...הייתה לי תקופה של נדודי שינה וכאבי ראש נוראיים וזה עזר לי איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
בובה קחי את העצה הכי טובה שרק יכולה להיות.. היום תשכיבי את אוריה בשעה שהיא נרדמת בה בדרך כלל אבל מחר תשימי לעצמך שעון מעורר ל 6-7 בבוקר ותעירי אותה! תתחילי את היום מוקדם מהרגיל! מה שיקרה זה שמחר בסביבות השעה 7-8 בערב היא לא רק תרדם לך היא תשפפפךךךך לך מעייפות בשעה 8 בערב גג