-
מעולה!
מאחלת לך המון בהצלחה!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
-
קודם כל בהצלחה....אכן מפליא איך לא שלחו אותך עד עכשיו
קחי בחשבון שזו בדיקה לא נעימה בכלל, חשוב שתגיעי מוכנה נפשית
אבל מניסיון (ביצעתי חודש שעבר) ברגע שהיא נגמרת שוכחים!
-
נשמתיייייייי!!
מאחלת לך הצלחה ענקית...ומנסיון...אמליץ על משכך כאבים...אם את זוכרת מה עברתי....
שיהיו רק בשורותת טובותת...
***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
-
ג'ס את גיבורה אמיתית
בהצלחה
-
ג'יסי בהצלחה כמובן , אבל מאד מוזר , בדרך כלל שיש הדבקיות הוסת קלה מאד וקצרה בימים של דימום ,לי היו הדבקיות לאחר גרידה הוסת הייתה באה ליום או יומיים גג והייתה חלשה מאד. איך את קובעת תור בלי להתעייץ עם רופא , לא צריך לקחת קשה כל מה שאת קוראת , את נותנת לעצמך איבחונים
/]
-
אני עברתי צילום רחם לפני תחילת הזרעות, זה היה ממש ממש ממש בקטנה לא האמנתי שזה כזה בקטנה לקחתי 2 אדקס חצי שעה לפני...
יומיים אחרי זה נקלטתי להריון, הסתיים בגרידה אבל אין קשר בין השניים
מקווה שגם אצלך יקלט הריון במהרה ויהיה תקין ועגלגל בהצלחה! (-:
-
אהובות תודה רבה, אני זוכרת את החוויות שלכן מהבדיקה, את הקלות והקשות יותר, אז בזכותכן אני מוכנה חחחחח אני אקח משכך כאבים ליתר ביטחון (-: באמת מוזר שעד היום לא שלחו אותי... מרגו אני טעיתי בהגדרה, זה נקרה אנדוטריוזיס וזה מתבטא בכאבי מחזור מאד חזקים, אני לא מאבחנת את עצמי אלא מעדיפה לשלול הכל (-:
-
טוב זה כבר משהו אחר , אותי גם לא שלחו אף פעם לצילום רחם , אבל למה את בטוחה שיש לך את זה ? , אני גם קראתי הרבה על זה ,ורק רופא יכול לאבחן את זה . את סתם מכניסה את עצמך לסרטים . מה אם מעקב זקיקים ? היה לך תור ביום שני?
-
היי ג׳סי ..
קודם כול שיהיה המון בהצלחה..
שאלה לי אלייך - איל קבעת טור ללא הפנייה מרופא? או ללא היתייעצות עם רופא? כמו שהבנתי אי אפשר להחליט באופן עצמאי לגשת לצילום רחם ..
שאני העלתי את זה בפניי הרופא שלי הוא אמר כול דבר בזמנו.. ורק אם לא יילך בהזרעות נעבור לעשות צילום רחם ..
אבל כמו שאת אומרת עדיף לשלול הכול ..
רק אל תכניסי לעצמך סרטים לראש שאת סובלת מאנדוט׳...
-
ג'סע אהובה,
הרבה הצלחה!!!!
אחותי נקלטה מיד אחרי צילום רחם..חזיקה לך אצבעות
נשיקותתת
-
ג׳סי, שיהיה בהצלחה!!!
אם אני לא אקלט החודש אז גם אני צריכה לעבור צילום רחם ואני ממש מפחדת....
וודרך אגב, יש את "אגדת צילום הרחם״ שאומרת שלאחר ביצוע הצילום יש סיכוי גדול יותר להיכנס להריון - לא ברור אם זה בהשפעת הדיו או משהו אחר, אבל יש טענה כזו.....
אז בנימה אופטימית זו- שיעבור בקלות ומיד אח״כ תקבלי

Boten
-
ג'סיקה, אני יכולה להמליץ לך על פרופסוור מעולה שעשה לי את הצילום בת''א אם תהיי מעוניינת. צילום רחם הוא חשוב לדעתי על מנת לשלול חסימות או הידבקויות, ולדעתי גם שווה לבדוק ולרפא את כאבי המחזור החזקים שאולי ומקשים על הקליטה. המון בהצלחה!
crazy woman!
-
היי יסמין,
שיהיה לך בהצלחה בצילום רחם! זה חשוב לדעת שהכל תקין.
קראתי את הכתבה שהיתה בלינק שלך, לגבי אנדומטריוזיס ושמתי לב שהאבחון הוא ע"י לפורוסקופיה, ולא צילום רחם, כמה שאני יודעת מאבחנים אנדומטריוזיס בעזרת לפורסקופיה, ובצילום רחם אפשר לראות הידבקויות בתוך הרחם או סתימות בחצוצרות.
-
טלי באמת מאבחנים את זה לא בצילום רחם ?
/]
-
כמה שאני יודעת כן, כי הנגעים של האנדומטרייוזיס הם מחוץ לרחם - מסביב לו, על איברים פנימיים ובצילום רחם רואים רק מה קורה בפנים. גם בלינק של ג'סי היה רשום שמאבחנים בלפורסקופיה, לפעמים אפשר לראות גם באולטרסאונד - אם יש משהו חריג - אבל ממש לא תמיד, וכמה שאני יודעת הדרך היחידה לאבחון חד משמעי הוא בלפורוסקופיה.
-
מצרפת קישור שמצאתי ושם יש פירוט לגבי דרך האבחון
http://nashim.sheba.co.il/Articles/506.htm
-
היי בנות, טלי את צודקת זה באמת בדיקה אחרת למרות שאחרי שקראתי בנושא לא ממש הבנתי מה ההבדל...יש לי הפניה, בגלל שאני שייכת כרגע למרפאת פוריות ביקשתי מהאחות לדבר על התיק שלי עם הרופא ולבקש צילום והוא נתן לי. מגוש מעקב ביום שני הבא...הזרעה לפי המעקב כך שיש עוד זמן :)
בננות תודה לכולכן על הסיפורים המעודדים!!!
-
ג'סיקה, אני יכולה להמליץ לך על פרופסוור מעולה שעשה לי את הצילום בת''א אם תהיי מעוניינת. צילום רחם הוא חשוב לדעתי על מנת לשלול חסימות או הידבקויות, ולדעתי גם שווה לבדוק ולרפא את כאבי המחזור החזקים שאולי ומקשים על הקליטה. המון בהצלחה!
crazy woman!
-
קרייזי הרופא הוא דרך הקופה? ואם כן אז איזה? ואם לא חחחח אז כמה זה עולה? תודה ממי
-
ג'ס, הפרופ' הוא דרך מאוחדת ועלה לי כמה עשרות שקלים, אולי שלושים.
crazy woman!