בהמשך להעמסת סוכר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר, בהמשך לתוצאותי קיבלתי את התוצאה של כמסת סוכר של 50 גרם לצערי היא יצאה 170 ;( זה אומר שעברתי את הגבול . יש לי אליך כמה שאלות ? 1. האם יש טעם לעשות אץ העמסה של ה 100 מכיון שב 50 זה מאוד גבוה . 2. האם זה קשור למאכלים שאני אוכלת על בסיס יומי? האם זה מסוכן? באיזה מצב מזרקים אינסולין ? ומה המלצותיך בכללי על הנושא? מעבר לזה שאני צריכה לפנות לרופא סכרת כידוע. תודה וסליחה..
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

צריך לעשות את ה - 100, מעבר לזה סוכרת הריון היא נושא רחב ורב פרטים שבוודאי לא אוכל להרחיב עליהם דרך הפורום. במידה והעמסת הסוכר של ה - 100 גרם תהיה פתולוגית, אני בטוח שרופא המעקב שלך ורופא הסוכרת יסבירו לך כל מה שאת רוצה וצריכה לדעת.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה