היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שאבתי בערך 150 נתנו לליהוא כמעט 60 הוא אכל כמו גבר האם זה מספיק??
9 תגובות
עמוד 1
הוא לא רוצה יותר? 60 זה יפה. אם הוא רוצה עוד תתני, אל תגבילי.
תקפיאי את מה שנשאר עם תאריך במקפיא
כן, זה מספיק בהחלט זה אפילו דיי הרבה. לאט לאט הוא יעלה בכמויות.
אני לא מבינה בשאיבה אבל עד כמה שידוע לי הם אוכלים בגיל הזה כמה שבא להם.. גם ליעד היה אוכל בערך 60 בגיל הזה.. אגב קראת לו ליהוא? אחד השמות המיוחדים ששמעתי
שאיבה אאו תמל אותו הדבר ו60 זה יפה מאוד אני גם בדיעה של לא להגביל ולא לדחוף
ואם התחלת לתת ונשאר בבקבוק לא להקפיא את זה אלא לזרוק
60cc זה מצוייןן 555
פעם הבאה, תפצלי ל2 בקבוקים שישאר להאכלה הבאה...
טפו טפו טפו 60 זה מספיק ומכובד בהחלט לגילו! אגב אם נתת לו כבר לשתות מאותו הבקבוק אז שופכים את השאריות כי הרוק כבר התערבב בחלב אם את שואבת אני ממליצה לך לחלק את זה למנות של 60CC כל אחת ככה תוכלי לחסוך בזבוז של חלב ומקסימום לחמם לו עוד במידת הצורך.
הוא נראה מרוצה ואני הרבה יותר רגועה ממש שינוי מהמאבקים שהיו איתו להתחבר ולהעיר אותו ולהציק לו הוא היה מרוצה ורגועה הקראתי לו שני ספרים והכל היה ברוגע ונינוחות
חמודה כזאת את מקריאה לו כבר ספרים איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
אווו ככה אני אוהבת אותך . רגועהההה 60 זה מכובד מאד ... מעכשיו אם את חוששת תשאבי ותתני . אבל אין כמו ציצי בשלוף ..חחחחח