כתבתי עכשיו הודעה של שעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • והיא לא נשלחה!! חחחח אני לא מאמינההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!
16 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, אל תפצלי.
    כמו שאמרת עדיף לסיים עם זה.
    זו גם דעתי.

שיעבור לכם בקלות ובכיף!
    נשיקה לגברברון

• זבנג וגמרנו

ותרצי או לא תרצי העדרויות יהיו בהתחלה - הגוף מתחסן על ידי מחלות

• אני שמעתי מחברה שעובדת עם ילדים חולי דיאליזה שמתן שני חיסונים בו זמנית עלולים לגרום לנזק והיא שמעה על שני מקרים כאלה עם ילדים שהיא עובדת

ריקי
  • לשומרת - למה את מתכוונת?? על איזה נזק מדובר ואיך היא יודעת שהנזק זה מזה??
    את יכולה לפרט??
    ואני הבנתי שזה 3 חיסונים לא 2 - 2 ברגליים ואז אחד ביד.
    איך לעשות כל פעם אחד?

• זבנג.

התופעות לוואי של החיסון מופיעות אחרי שבוע, 10 ימים, עוד משהו... הרי יש שם כמה חיסונים. אם אני זוכרת טוב. ולא בהכרח ליום המחרת.
  • אנחנו העדפנו לפצל... פחות מעמסה על גוף כזה קטן בפעם אחת

• מאמי אל תפצלי..
    אני לא פיצלתי ולנו בה״ה לא היו שום תופעות לוואי..

• אני אגיד לכן מה ההתלבטות
    נראה לי שזה פחות טראומה מבחינה נפשית לילד לעשות את זה בפעם אחת
    אבל מצד שני כמו שיוליה אמרה יש גם את השיקול שזה עלול להיות קצת יותר מדי בפעם אחת
    ועכשיו שומרת מממממשששש הלחיצה אותי אז אני מחכה לתשובה בנתיים ממך
  • זבנג וגמרנו .
    אחרי החיסון הזה יש טראומה ממש חחח
    אצל הדס מאז החיסון הזה היא מתה מפחד אפילו סתם בדיקה של מישהו בחלוק ...

אגב .. תיהיי מוכנה לתופעות .
    לא בטוח שז יקרה לליעד ואני מקווה שלא אבל זה יחסית חיסון קשה ...

• זאת הבעיה שלליעד תמייידדד יש תופעות אחרי החיסונים האלה
  • חיסון אף פעם לא בא למישהו חחח

התופעות שהדס חוותה .. בעעעע סמרטוט היא היתה אחרי 5 ימים . חיה על נורפן ונובימול 40 מעולות כל כמה שעות .
    צורחת מכאב ועוד דלקת באזן בנוסף לכל ... וזה היה במשך 4 ימים!!!!!

• חיסון אף פעם לא בא למישהו חחח

התופעות שהדס חוותה .. בעעעע סמרטוט היא היתה אחרי 5 ימים . חיה על נורפן ונובימול 40 מעולות כל כמה שעות .
    צורחת מכאב ועוד דלקת באזן בנוסף לכל ... וזה היה במשך 4 ימים!!!!!

• חחחחחחחחחחחחחחח מיכללללללללללללללללללל
    מה 40 מעלות???
    אמאל'ה לא עושה לו וזהו

• טלו'ש- חד וחלק תפצלי.

נכון שיש מליונים שאין להם תופעות לוואי, אבל עומדים בשנה הקרובה לצאת בנוהל מפורש לפצל, ויש טיפות חלב שכבר מפצלות- עשו מחקרים רבים בעניין וראו שמספר הילדים שסבלו מתופעות לוואי רגילות גבוה משמעותית אצל אלו שהחיסון לא פוצל אצלם, ומספר הילדים שלקו בתופעות לוואי חמורות ויוצאות דופן- על אף מספרם המועט- היו רק כאלו שהחיסון לא פוצל אצלם.

אני מפצלת.
    רק לחשוב על כל החיידקים האלו (חלשים/ כמעט מומתים, מצידי גם פגרים) שנכנסים בבת אחת לגוף הקטן הזה עושה לי רע ..
  • אני בדעה נחרצת לא לפצל.
    נכון, מדובר בחיידקים מומתים או גוססים או וואטאבר שנכנסים לגוף כזה קטן, אבל אמא שלי למשל חלתה בפוליו (שיתוק ילדים) חצי שנה לפני שגילו את החיסון.
    וגיסתי חלתה בחצבת בגלל מישהו אחד שהחליט לא לחסן את הילד שלו.

נכון, יש תופעות לוואי אבל זה עובר, והרבה יותר גרוע בעיני הסיכון שהתופעות האלה יהיו פעמיים כי פיצלתי
    וד'א, כל מי שאומר שכתוצאה מהחיסונים יש אח'כ בהמשך החיים כל מיני השפעות עתידיות- זה לא הוכח ואי אפשר לדעת בוודאות שזה דווקא מהחיסונים.

בהצלחה מותק...
    אנחנו גם מתחסנים ביום שני
  • לא לפצל!!!
    עדיף לסיים עם הכל וזהו..
    הוא לא יזכור כלום כשיגד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה