דחוף אמבטית קרונפלור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה טוב לטוסיק פצוע נכון?
    השילשולים האלה
9 תגובות
עמוד 1
  • תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב
    אנחנו אחרי שבוע קשה
    מה לא ניסינו הכללללללללללל
    כולל אמבטיות והחתלות עם קורנפלור
    ביומיים האחרונים שילבתי הרבה טוסיק חופשי בלי טיטול אמבטיות קורנפלור והחתלות מרובות עם שמן זית (בהמלצת דודה שלי) - וזה פשוט עזר - בלי משחות מפוצצות בקורטיזון ורעל - הכל טבעי
    ממליצה בחום לנסות

• שמעתי שזה טוב לעור עם פצעים וגירודים, אז נשמע שכן. אני עושה לילדים שלי אמבטיות עם צמחים במקרה של גירודים ופצעים. אין לי מושג איפה חמותי קונה לי צמחים מיובשים, אני מרתיחה אותם במים, נותנת לזה לעמוד שעה שעתיים ומים האלה מוסיפה לאמבטיה
  • הוא קטן מידי בכדי להיות בלי טיטול..
    אם אעשה אמבטיית קרונפלור וימרח שמן זית זה יעיל?

• כן, שמן זית מאוד עוזר!!!

• ממליצה בחום רב על אוניטיול - משחת פלא שלנו מאוד עזרה

• אז ככה מאמי ..
    אמא שלי מעסה רפואית ועוסקת בכל הרפואה האלטנרטיבית,ובין היתר מתעסקת ומכירה את כל המוצרים הטבעים .שאגמי נולדה היא נתנה לי כמה מוצרים כמו בייב קוליק שזה להרגעת גזים-תרופת קסמים שעל בסיס טבעי מדהימה,טיפות להצטננות שוב על בסיס טבעי וגולת הכותרת-אבקה בשם ליקו פאודר-אני קוראת לה אבקת הפלא,אני שמה לה אחרי כל החתלה ואחרי מקלחת מתחת לבית שחי,מתחת לצוואר בקיצר איפה שיכול להתפתח זיעה גירוד או פריחה ואגמי 555 ממש חלקה וזה מדהים.

אני אישית משיגה את כל המוצרים מתל אביב כי אני אומרת את שמה של אמא שלי כי רק לרפואה משלימה מוכרים.
    אבל מצאתי לך אתר שמוכר את זה גם,תקראי ותנסי ואני מבטיחה לך באחראיות שתראי שיפור נדיר:
    http://www.nuli.co.il/155745
    אגב לפני שנכנסתי להיריון והיתה לי שפשפת היתי שמה וזה היה מעביר אותה אז היא טובה גם לנו האבקה הזאת.
    תעדכני אם השתמשת,רפואה שלמה !!

• מיכל נרשם גם אצלי

וכן ברור שאמבטית קורנפלור ושמן זית יעזרו ומאוד
    אבל אני לא רואה מניעה שיהיה בלי טיטול - מקסימום ילכלך - מה יקרה?
    נועם מגיל פ עם תפרחות ותמיד שמתי אותה בלי טיטול

• סיווני-היא נדירה את לא תתחרטי.. אם תאהבי אני אוכל לקנות בזול ותשלמי לי כמה שזה עלה לי כי איפה שאני קונה זה יותר זו. אבל זה באמת שווה כל שקל.

עכשיו נהיו לי יבלות מהנעלים ישר שמתי וכבר פחות כואב. באמת היא נדירה באחראיות :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה