צריכה חיזוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני בת 28 ויש לנו אי פוריות לא מוסברת
    התחלתי לפני מספר חודשים טיפולי פוריות.
    אנחנו מנסים כבר שנה וחצי להכנס להריון, לבנתיים כולן מסביבי יולדות ונכנסות להריון שאני הכי שמחה בשבילהם למרות שאני לא אשקר פה ושם יש לי צביטה בלב אבל לא מרוע או משהו כזה אולי זה בגלל הסיבה היא שאני כל כך רוצה את זה כבר.
    אנחנו לאחר הזרעה רביעית הזרע של בעלי מצויין ויש ביציות, אז אני לא מבינה למה ואיך זה לא קורה כבר??????????
    אני כרגע ממתינה לתוצאות אתמול הייתה הזרעה אבל אני בלחץ מפחדת שאולי שוב התפספס לנו, האי וודאות הזאת וההמתנה הורגת אותי. הזרעה קודמת הייתי בטוחה שאני בהריון אפילו איחר לי ביומיים... בחילות וכו' (אולי כי כ"כ רציתי להאמין שכן)
    מקווה לנס ומחזיקה אצבעות שיהיה בהצלחה לכולכן
    מצטערת על החפירה פשוט חייבת להוציא את זה.
8 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק,

דבר ראשון שיהיה המון המון המון בהצלחה!!

דבר שני- אני ממש מבינה אותך ומתחברת להרגשות האלו שיש לך לדעתי כולנו כאן מבינות מה את עוברת ..
    לא משנה שאני אגיד שאת צריכה להיות רגועה..
    ושאסור לך לחשוב שלילי .. זה לא משנה מה אני אגיד זה תמיד מסתובב בראש..

אבל את חייבת לנסות להיות בגישה חיובית
    לדעתי בגלל שאין לכם איזו בעיה והכול בסדר אצלכם לכן הכול זה עיניין של זמן
    את צריכה להיות שמחה שהכול בסדר אצלכם ואין לך בעיות פוריות וזהו עכשיו הזמן הוא שחקן
    המפתח .. אם את ממש לחוצה אולי יעזור לך לשלב רפלקסולוגיה .. או דיקור סיני כדו להירגע קצת
    מניסיון שלי דיקור מאוד מאוד עוזר להירגע ..

• היי חמודה, התחושות שלך משותפות להמון נשים במצבך. זאת באמת תופעה לא מוסברת שנובעת, לדעתי מדרך החיים הלחוצה שלנו. לפעמים גם לגוף חסרים ויטמינים ומינרלים ואף הורמונים מסוימים, למשל, להסדרת בלוטת התריס, כדי להחזיק היריון. ולכן חשוב לבדוק את הכל. בצורה יסודית ולטפל מיידית בבעיה. דיקור ושתיית צמחים סיניים מועילה מאד ולפעמים גם חופשה. הכי חשוב שתדעי שבסוף את תהיי בהיריון והאושר יהיה שווה את כל זה.

crazy woman!
  • היי בנות תודה אני מקווה ומחזיקה לכולנו אצבעות
    אני לא יודעת איך אני עוברת עכשיו את הזמן הזה שוב עד הבטא
    החזה שלי מתחיל לכאוב לי ולהתנפח מקווה שזה סימן טוב
  • היי!
    בהצלחה גם ממני!
    עצה , דווקא אל תחפשי סימנים
  • כן זה קשה לא לחפש סימנים
    לפעמים זה מרגיש כאילו אני עומדת לקבל מחזור ולפי מה שהבנתי הסימנים דומים...
    זה בעיה כל רגע שהמחשבה לא מוסתת אני חושבת על זה וגם לבעלי קשה עם זה...
  • מתוקה אני כול כך מבינה אותך

• מתוקה שלי, קודם כל תני לי לחבק אותך
    ולעודד שהכל יהיה בסדר בע"ה!
    זה באמת לא קל...

• היי בנות תודה על העידוד
    עבר שבוע מההזרעה ואני כבר לא יודעת מה לחשוב אני כל כך לחוצה וגם בעלי מתחיל להיות לחוץ,
    בהזרעה האחרונה כאב לי ועד כדי כך שדחפתי את הרופא בטעות עם הרגליים
    אני מקווה שהוא לא עשה את זה מהר מדיי או לא בפנים בגלל התגובה שלי
    פשוט בהזרעה הראשונה הרופא היה כל כך מקסים ועדין הסביר כל שלב ואם היה כאב הוא עצר והייתי רגועה כל השבועיים עכשיו אני לא רגועה כל הזמן בלחץ עוד היום הייתי אצל אחות של בעלי שילדה לפני כמה ימים והייתה לה חוברת של מגזין הורים, הייתה שם כתבה על פוריות אני לא קראתי אבל בעלי קרא וזה ממש עשה לו רע כל מה שהיה כתוב שם וזה עוד יותר הלחיץ אותי.
    מקווה שהכל יצליח לנו בע"ה!
    מאחלת לכולכן הצלחה והמון בריאות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה