אשמח לשמוע דעתכן ועצותיכן.... :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    נעים מאוד. שמי יעל, ואני הבחור היקר שלי מנסים להיכנס להריון זה החודש השביעי.
    לפני כחודשיים - הריון כימי קצרצר: תשובה חיובית בבדיקת שתן ביתית, בטא שלושה ימים לאחר מכן כבר שלילית, איחור של מספר ימים בלבד.

לפני שבועיים - בדיקה ביתית חיובית שנית שגרמה לנו להיות מאושרים עד הגג, בטח לאור האכזבה הקודמת. בשל החגים שהיו ותשובה מקופ"ח שאין בדיקות דם במהלך חול המועד, לא ניגשתי לבטא עד אתמול. בשבועיים הללו היו לי הרבה תופעות הריוניות מוזרות כגון רגישות בחזה, תיאבון מוגבר, עייפות.
    בתשובה של הבטא אתמול קיבלתי תוצאה מאכזבת ביותר - 19 בלבד (!!).

בבירור טלפוני עם מרכז בריאות האישה וגם שיחה עם רופא נאמר לי שיתכן וההשתרשות היתה מאוחרת ומדובר בהריון יותר צעיר ממה שאנחנו חושבים (חשוב לציין שזיהיתי את הביוץ מאוחר מאוד החודש) או שהבטא היתה גבוהה במהלך החג ועכשיו נמצאת בירידה - ואני בדרך להפלה.
    קבעתי תור למחר בבוקר (יומיים אחרי הבטא הראשונה) לבדיקת דם נוספת.

בנתיים אני על קוצים. מציינת שהיום התחילו לי דימומים שלא מופיעים על מגן התחתון וגם לא בניגוב - רק כשאני עושה פיפי יורד עם השתן דימום מאסיבי מאוד, נוזלי ואדום מאוד. כשאני מנגבת לאחר מכן הוא נעלם. עם זאת, מהצהריים הוא נמצא.

אני דואגת מאוד. מפחדת לאבד את מה שישנו - ועוד יותר מודאגת מחוסר הוודאות.
    אשמח לשמוע אם יש לכן ניסיון בנושא, עידוד או סתם תובנות כלשהן....
    תודה רבה וסליחה על החפירה,
    יעל
8 תגובות
עמוד 1
  • דימומים שאינם מתגבשים לכדי מחזור שוטף ואדום, מעידים על השרשה. שווה להתרשם מבדיקת הדם הנוספת ואז להחליט מה לעשות. בהצלחה.

crazy woman!
  • הי יעל, קודם כל- ברוכה הבאה, מקווה שכבר מחר תעברי לפורום השכן! בגדול- הכל יכול להיות.. יכול להיות שהכל מעולה, ויכול להיות שפחות.. נראה לי שכדאי לך לקבוע תור לרופא, ובנוסף, אם את רוצה בינתיים להשקיט את עצמך- יש את הפורום הרפואי כאן, את יכולה לשאול את ד״ר הדר.. שיהיה בהצלחה ובשורות טובות!
  • תודה על התגובות. עשיתי בטא נוספת בבוקר והייתי אצל הרופא, שהפנה אותי למיון נשים עקב הדימומים. אני כבר לא אופטימית.... נראה מה יהיה ומה יהיו התוצאות של הבטא...
  • מתוקה אני לא מבינה בזה אבל מבינה לליבך, לא פשוט חוסר הוודאות אך נסי להיות אופטימית, את הרי יודעת שהיה ביוץ מאוחר ודימומים יש להרבה נשים בהריון, המון בהצלחה ודווחי לנו

• יעל, תהיי חזקה וגם אם הפעם זה לא הלך, הבנות המקסימות פה יחזיקו לך את היד עד שזה יצליח.

• נכון. מחזקת את דבריה של dkny.

crazy woman!
  • מעדכנת סופית... זהו זה, הבטא מתאפסת בצ׳יק צ׳אק והיום כבר עומדת על שש.... הרופאה בבדיקה אמרה לי להיות אופטימית עד קבלת התוצאה אבל גם נתנה לי להבין שכמו שזה נראה סביר שתוך יום או יומיים הכל יצא החוצה ויתנקה (גם הכינה אותי שיהיה כואב וקשה יותר ביחס למה שבדרך כלל...). אז - אחרי הרבה עבודה עצמית - מתחילה בקרוב (מאוד) חודש חדש ומחזיקה אצבעות לחודש מוצלח :) תודה רבה על העידוד והחיוך כשהייתי צריכה... אפשר להצטרף אליכן??? מאחלת חודש מוצלח ופורה לכולן!!
  • מצטערת לשמוע על שני הריונות כימיים שהיו לך..

הייתי מציעה לך לבקש מהרופא בדיקה לקרישיות יתר, לבדוק למה ההריון לא "נתפס"..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה