בא לי לשתף אתכן במשהו.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה יהיה קצת ארוך אז מתנצלת מראש ..
    תראו יש לי חברה כבר בערך 9 שנים אפשר להגיד חברה הכי טובה.. עברנו עוללםם ביחד. היא לא נשואה אבל בזוגיות כבר משהו כמו 3 שנים או 4.
    לפני 3 שנים עשינו את טעות חיינו., בדיעבד והכרנו בין בעלי לבין החבר שלה. הם התחברו בדקות ממש ונהיו חברים הכי טובים. הייתה תקופה שהם עברו לגור בדירה שלנו איתנו לתקופה מסוימת כי הם היו בבעיות ובקיצור נהינו ממש חברים קרובים ארבעתנו. אני והיא נכנסנו להריון בערך באותו זמן ונוראאא התרגשנו תכננו תוכניות הכל עשינו ביחד. ואז.. בא הבלאגן. חברה שלי מהשיקולים שלה () המוצדקים אגב) שאני לא אפרט כאן כדי לשמור על החיסיון והפרטיות שלה, עברה הפלה.בלי קשר לזה בעלי וחבר שלה רבו ריב ענקקק ושם נפרדו הדרכים שלהם. שניהם ציפו שמתוך כבוד אליהם אנחנו גם ננתק אחת עם השניה קשר..אבל זה לא קרה כמובן!
    י אופן הם לא ממש היו מודעים לסיפור..
    לפני כמה זמן היה לי אירוע שרציתי שהיא תהיה בית מאוד והיא ידעה את זה, ידעה כמה חשוב לי. ישבתי עם בעלי לשיחה שלי שעתיים ומלא דמעות וסיפרתי לו שהמשכתי לשמור איתה על קשר בקטנה כי היא חשובה לי כמו עוד אחות ושאני לא יכולה לוותר עליה. היה לי ממש קשה.. בסופו שלי דבר הזמנתי אותה. ובאותו ערב היא לא הגיעה. זה היה ברור שזה בגלל הבן זוג שלה ולא בגלל הסיבה שאמרה לי. ממש עצוב לי כי אני נתתי בשבילה את הלב והנשמה, נכנסתי לפינות חשוכות עם בעלי רק כדי שיבין מה אני מרגישנ והיא ככה נכנעת ומוותרת עליי בקלות.
    יש לי ממש בלטה שיושבת על הלב.. אני אוהבת אותה מאוד עדיין אבל ממש מאוכזבת ועצובה.. מה אפשר לעשות? באיזו גישה לפתוח איתה את הנושא?
9 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שאם את יודעת שזה לא בא ממנה אלא מבעלה
    אז האכזבה שלך צריכה קצת להתמתן
    כי בכל זאת
    את יודעת שזאת לא היא! זה בעלה..
    ואם בעלך לא היה מסכים להזמין אותה? והיא היתה יודעת על האירוע והייתה כועסת?
    וזה לא את.. זה בעלך!

אם שמרתן על הקשר הטוב בשושו
    אין לי ספק שהיא היתה באה
    לא כולן יכולות מול הבעלים שלהן..
    מה שגם- יש את עינין הכבוד...

• מאמי לא הבנת אותי אין לי בעיה שהבן זוג שלה לא רוצה
    אז מה? גם בעלי לא רצה ואני נכנסתי עם עם הנשקים שלי ונלחמתי עליה. מה, אני לא שווה אותו יחס חזרה?
  • אני חושבת שהייתי נפגעת אבל משאירה את זה בפרופורציות הנכונות
    כי בעוד שאת הצלחת לדבר ללבו של בעלך ולהבהיר לו שאת רוצה אותה בחיים שלך
    כנראה שלמרות הכל היא היתה חלשה יותר בלעמוד מול החבר שלה ולעשות את אותו הדבר

עניין ההפלה נשמע שולי בכל הסיפור הזה אבל גם כאן אפשר לדעתי לראות את השוני ביניכן
    את הבאת לעולם ילד בגיל צעיר ואני בטוחה שלא היה לך קל אבל את אמא מדהימה, אחראית וסופר משקיעה
    ויכול להיות שהיא לא הרגישה במקום הזה עדיין באותו השלב ואולי היא גם לא מרגישה שם עכשיו...

האופי שלכן שונה והעמדות שלכן שונות וכנראה שגם המלחמות שאתן מוכנות להלחם בהן.

אני חושבת שכדאי לך להגיד שנפגעת אבל לא לנפח את זה למימדים מעבר למה שהם באמת
  • וכל זה כשאני יודעת ממש בוודאות שבעלי אדם הרבההה יותר קשה מהחבר שלה
  • וכל זה כשאני יודעת ממש בוודאות שבעלי אדם הרבההה יותר קשה מהחבר שלה
  • בובה
    לא כל אישה יכולה לומר ש"בעלי לא מרשה לי"
    אז הן ממציאות סיבה ... אולי מבושה ....
    אני חושבת שתסתכלי פה על הצד הטוב שבעיניין ... בינך לבין בעלך .... ותעריכי

• בובה
    לא כל אישה יכולה לומר ש"בעלי לא מרשה לי"
    אז הן ממציאות סיבה ... אולי מבושה ....
    אני חושבת שתסתכלי פה על הצד הטוב שבעיניין ... בינך לבין בעלך .... ותעריכי

• כל אחת מכן שונה, גם יכולת ההתמודדות שלכן שונה.
    יכול להיות שלה היה הרבה יותר קשה לנהל שיחה עם בן הזוג שלה כמו שאת עשית ויכול להיות שהיא לא הגיעה מסיבה אחרת.
    הכי חשוב כרגע זה לא לקפוץ למסקנות.
    וחשוב שתדברו בהקדם האפשרי כי באמת לא טוב לשמור בבטן, זה סתם יתפרץ אח"כ בצורה לא יפה...
    תדברי איתה בנחת וברוגע ו-ללא שיפוטיות- תבואי נטו מתוך כוונה טהורה לשמוע את הצד שלה בעניין.
    בהצלחה!

~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~
    כל מה שילד צריך הוא מבוגר אחד שיאמין בו.
    - הרב שלמה קרליבך
    ~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~
  • מאמי אני בדעה שאת צריכה לדבר איתה ולא לשמור כלום בבטן.. ואל תקפצי ישר למסקנות.. יכול להיות שפשוט לא היה נעים לה להגיד לך שחבר שלה לא מרשה לה אז היא מצאה תירוץ אחר בשביל לא לפגוע בך, אבל כך או כך את נפגעת ממנה כי ברור שהיית מעדיפה לשמוע את האמת.. עובדה ששמרתם על הקשר דיי הרבה זמן בשושו וזה אומר שהיא גם לא רצתה לוותר עלייך ואת גם כן חשובה לה..
    בכל מקרה מאמי קחי אותה לשיחה ותדברו, אין יותר טוב מזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה