יקרות שלי יש לי שאלה אליכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי עצירות קשה מאוד
    כמעט 3 שבועות שלא הצלחתי להתפנות.
    הייתי אצל הרופא משפחה ל]ני שבוע והוא ניסה לעזור לי בכמה דרכים ואמר שאחת מהן בטוח תעזור.

שום דבר לא עזר לי,לא מכל מה שהרופא נתן ולא משהו מהתרופות סבתא שכל ה"חכמות" ניסו לדחוף לי.

בחיים לא סבלתי מעצירות ברמה כזאת גם לא בהריונות,ואני מאוד פוחדת כי יש לי כאבי בטן נורא חזקים והבטן שלי מאוד מאוד נפוחה.

הלחיצו אותי ואמרו לי שזה מסוכן ושאני חייבת לרדת למיון...
    מה אתן אומרות?
    למישהי זה קרה?
    אשמח לשמוע תגובות מהמנוסות..
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
7 תגובות
עמוד 1
  • תנסי אולי שזיפים ,או עגבניות. זה אמור לעזור
    בהצלחה

• אני סובלת מעצירות כל החיים, אבל 3 שבועות??! זה כבר ממש מסוכן!
    אם תרופות סבתא לא עוזרות... ניסית לשתות מיץ שזיפים או לאכול שזיפים? זה ממש משחרר, אבל את צריכה מיץ סחוט אמיתי או לאכול הרבה שזיפים.
    ניסית נר גליצרין? אפשר לקנות בכל בית מרקחת ללא מרשם
    רופא נתן לך כדורים? בטח יש כדורים שעוזרים... לקחתי פעם, אבל לא זוכרת שם.
    אם זה ימשיך, הייתי באמת ממליצה לנסוע לבית חולים ולבקש טיפול. אולי חוקן?
  • אני גם סובלת מעצירות אבל לא 3 שבועות.

תנסי לאכול שזיפים זה אמור לעזור ואם זה גם לא עוזר אז אני ממליצה לך לנסוע לבית חולים ושם יתנו לך טיפול
    תרגישי טוב
  • יש נרות גליצרין ללא מרשם וכדורים לקסדין ללא מרשם אני לא מבינה איך הרופא לא מפנה אותך לבית חולים אחרי 3 שבועות ללא כל הצלחה.. אני הייתי הולכת לבית חולים. בנוסף את יכולה גם סלק אדום שזה מצויין יש גם שמן ששותים בשם פרפמין משהו כזה לא זוכרת בדיוק שגם מכניס לשירותים.
    בהצלחה.
  • תנסי לאכול פירות יבשים על בטן ריקה
    צריך רק לחייך!
  • גרבר שזיפים
    סלק (תמצאי לך שכנה רוסיה שתעשה לך בורש)
    אבל נראה לי סבלת מספיק, לכי לבית חולים שיוציאו לך וזהו!
    להסתובב עם קקי 3 שבועות....לא נחמד בכלל!
  • גם לי היתה עצירןת לפני כמה זמן במשך שבועיים ויותר .
    פשוט פחדתי ללכת לשירותים כי ידעתי שאתקע שם וזה כואב מאד עד בכי!

יותר מזה .. פעם אפילו נשכבתי על הרצפה לפני השירותים בעבןדה ןקיפלתי את הרגליים שלי . כמו תינוק ..... בעעעעע לא היה נעים ...
    ואז גילתי שם אני שותה הרבה מים לפני הצורך ללכת . וגם שותה בשירותים עצמם אז יוצא יותר מהר . אמנם לא חלק אבל יוצא .
    מה שעוזר גם גרבר שזיפים....- תנסי .. זה משחרר סתימות לקטנטנים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה