דחוף דחוף דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב אני בשבוע 39 היום יום שלשי הייתי בבית חולים עם צירים לא סדירים פתיחה של 2 מחקיה 70 באותו היום הייתה לי הפרשה דמית טיפה אמרו שאולי זה יקרה בגלל הבדיקה ( אגב שוחחרתי עד שיהיו התקדמויות נוספות) לפני עשר דקות בערך נכנסתי לשירותי ובתוך האסלה היו טיפות של דם וכשנגבתי הייתה תחושה חלקלקה כזו ועל הנייר דם בהיר כזה אפילו מעורבב עם הפרשה אחר כך נכנסתי שוב לאחר עשר דקות היה לי על הנייר אותו דבר רק לו דם דמי ממש וכואבת לי טיפה הבטן... אולי מלחץ לא יודעת... מה לעשות? זה יכול להיות עדיין מהבדיקה??
7 תגובות
עמוד 1
  • בשבוע שלך לכי להיבדק עכשיו!
    סביר להניח שהלידה ממש קרובה
    תעדכני
  • יכול להיות שזה הפקק הרירי שיצא, ויכול להיות גם עדיין מהבדיקה.

תעקבי אחרי זה, אם הדימום מתגבר, תחזרי למיון.

שיהיה בקלות ובידיים מלאות
  • אני לא רוצה שיחזירו אותי סתםולחכות את כל השעות האלה בבית חולים שוב אולי לחכות עוד?? עד כמה זה מסוכן יהיה לחכות?
    מה עושים בבית חולים אם יש דימום ואין עדיין צירים?
  • ???????????????????
  • אם הדימום ממשיך או מתגבר לפי להיבדק.
    דימום יכול להעיד שבקרוב/אוטוטו תלדי, (פקק רירי יכול להיות מלווה בטיפות של דם או אולי הפרדת שילייה) אל תזלזלי בדימום בגלל הפחד לחכות שעות בבית החולים.
    בהצלחה ותעדכני...
    צריך רק לחייך!
  • החלקלק כנראה פקק ריר. לא באים לבית חולים אם יצא פקק רירי. כי אין לו משמעות לגבי הלידה.

דימום קטן אחרי הבדיקה, נכון יש.
    אם הוא כבר לא כזה דמי, ומתחיל להעלם ומתיבש וכתמים, אז זה מהבדיקה עדיין.

אם מופיע לך דימום טרי אדום חדש. אז תלכי.
    כי דימום ממש לפני לידה זה נגרם מהתקדמות פתיחה
  • היה לי בדיוק אותו הדבר
    והלכתי 3 פעמים למיון וכל פעם אמרו פקק רירי
    אגב אחרי שזה התחיל התחילו צירים בטפטופים ואחרי 24 שעות צירי מוות

יכול להיות שאת קרובה מתמיד!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה