יש כאן משהי שמפרסמת עבודות שלה במרמלדה מרקט? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום אם יש כאן מישהי שמכירה מקרוב את האתר מרמלדה מרקט -אשמח לעיצות: אז ככה כמו שראיתן אני מכינה חבילות לידה+ מייבאת מוצרים נוספים מסין למכירה. רציתי לדעת האם משתלם למכור באמצעות מרמלדה מרקט? הם רוצים תשלום 250 ש"ח לחודש והתחייבות מינימום לחצי שנה!!! אבל מצד שני -אם אפשר למכור טוב דרכם אז אולי זה ישתלם?? אשמח לשמוע ממשהי שמכירה את הנושא תודה ויום טוב לירון
9 תגובות
עמוד 1
אולי כדאי לך להתחיל באתר etsy? נקודות למחשבה שאולי יעזרו לך:
יתרונות של אטסי: -שם משלמים לפי מכירה, על כל מכירה שלך את משלמת לאתר אחוזים. -אין התחייבות, את יכולה לסגור את החנות בכל זמן שתרצי (וגם פתיחת החנות היא חינמית...) -קהל הלקוחות הוא גלובלי, כלומר, יותר אנשים מתורגם מיידית לסיכוי מוגדל למצוא לקוחות. -יש המון פורומים וקבוצות של האתר שתומכות ועוזרות בכל בעיה ושאלה.
חסרונות של אטסי: -הכל מתנהל באנגלית, גם כתיבה חד פעמית כמו מדיניות החנות, אבל גם תקשורת שוטפת עם לקוחות. -עמוס שם מאוד, יש המון מוכרים שנכנסו לזירה. כדי להצליח באמת, צריך לדעת לקדם את החנות. אפשר ללמוד את זה, אבל זה לוקח זמן.
לגבי מרמלדה- אני הייתי מנסה קודם למכור בדרך המסורתית- מפה לאוזן. לדעתי, כשתתחילי לגלגל כסף יהיה לך יותר קל להתחייב לתשלום קבוע עבור השירותים באתר הזה. בנוסף, אני חושבת שהמכירה במרמלדה צריכה לבוא כתגבורת לשיטות מכירה נוספות, ולא כנקודת המכירה היחידה.
בהצלחה רבה!!!!!!!!!!!!!
תודה רבה!! אני עכשיו נכנסת לETSY לחקור את העניין
תיקון...שימי לב- כדי לקדם את החנות שלך באטסי תצטרכי ללחוץ על לחצן ש"מעלה מחדש" מוצרים לחנות (הוספת מוצר עולה כסף), כל לחיצה כזו היא הוצאה כספית. זה כמובן לא מגיע ל-250 בחודש, אבל בכל זאת כדאי לשים לב.
בנוסף, עלייך גם לשים לב לעניין המשלוחים. לשם כך את צריכה ללכת לרשות הדואר, ולהתייעץ שם לגבי דרכי משלוח ועלויות. כמובן שבמרמלדה כל עניין המשלוחים הוא הרבה יותר פשוט. כדאי גם להתייעץ בעניין בירוקרטיה ומיסוי.
טוב אם כבר אז כבר, הנה עוד כמה נקודות למחשבה:
- יש דרכים נוספות מלבד פייסבוק כדי להפיץ את הבשורה, ושווה לנצל אותן. אני אישית ממש לא אוהבת את פייסבוק אבל מאוד אוהבת את pinterest ואת כל עולם הבלוגים. את יכולה לכתוב בלוג שיעזור לך בפירסום, וכן להעלות תמונות ללוחות בפינטרסט. זה בחינם, אז למה לא?
- דרך נוספת למכירה היא ללכת לחנויות מתאימות (פיזיות, בעולם האמיתי) ולשווק דרכן את המוצרים שלך. תצטרכי כמובן לוותר על נתח משמעותי מהרווח שלך, אבל לפחות יעזרו לך בשיווק... אם תמצאי לך כמה חנויות כאלה שאיתן תגיעי להסדר, אני חושבת שזו תהיה התחלה ממש מצויינת.
כל עניין הבלוגים לא מוכר לי, אין לי מושג בזה....איך פותחים בלוג ואיפה? וכד' צריכה קישור/ הסבר...
אגב חלק מהמוצרים שלי מפורסמים באי ביי. אבל זה לא הולך
זה באמת עולם ומלואו לדיון...קצרה היריעה. בשורה התחתונה: אישית אני אוהבת את בלוגר blogger, כי מצד אחד הוא מאוד פשוט וקל ולכן מתאים גם לכאלה שכל העניין חדש להם, ומצד שני יש בו אפשרויות מתקדמות טובות לכאלה שכבר שוחים בזרם. תיכנסי ותזרמי...
אל ייאוש, תנסי להפיק לקחים ולשפר: אולי את צריכה לכניס תמונות יותר איכותיות? אולי להשתמש במילים חדשות לתגים? אולי לחשוב שוב על התמחור, או לעשות מבצע זמני?