קוצר נשימה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אני כבר אובדת עצות ואודה לכל התייחסות.

אני נמצאת בהריון הראשון שלי בשבוע ה- 26 וכבר בשבוע 20 התחיל לי קוצר נשימה בלתי נסבל
    ההרגשה היא שאני לא מצליחה לקחת נשימה טובה ומספקת כאילו נתקע באמצע והתחלתי לנשום נשימות מאוד עמוקות מהפה
    כאשר בדר"כ הייתי נושמת רק מהאף, כיום אני נושמת רק מהפה נשימות עמוקות שנתקעות באמצע
    אפילו לפהק כמו שצריך אני לא מצליחה כי אני מרגישה שהאוויר נחסם לי בנוסף בגלל הנשימות מהפה אני משתעלת טיפה
    הלכתי לרופאת משפחה בשלב הראשון שזה קרה והיא עשתה לי בדיקות אקג, דם וחמצון בדם והכל יצא תקין
    לאחר מכן הלכתי לרופא נשים שטען שזה לא בגלל ההריון משום שהרחם עדיין לא מגיע לסערפת ואין סיבה לנשימות האלה
    הוא עשה לי אולטרסאונד לראות שהכל תקין ואכן ברוך השם הכל יצא תקין לאחר מכן הוא שלח אותי למיון
    הגעתי למיון במיון עשו לי עוד פעם את כל הבדיקות דם, חמצון בדם, אקג והכל יצא תקין ושחררו אותי
    הגעתי כבר למצב שזה ממש מעיק ואני מפחדת מהמשך הדרך שהבטן תגדל ויהיה יותר קשה אז הלכתי לרופאת נשים אחרת
    היא שמעה את הנשימות שלי נבהלה ושלחה אותי לקרדיולוג שעשה לי עוד פעם אקג ועוד בדיקת לב והכל יצא תקין
    לאחר מכן הוא שלח אותי לבצע בדיקת הולטר למרות שהוא חושב שהכל תקין (בדיקת ההולטר זה מכשיר שמחברים ל- 24 שעות שבודק את הלב)
    אני עדיין מחכה לתוצאות בדיקת ההולטר אבל לא ניראה לי שזה קשור ללב בכלל...

ההקלה היחידה בנשימה שאני מרגישה זה דווקא כשאני שוכבת בזמן שינה ועד שאני כמה מהמיטה הנשימות של רגילות דרך האף ומספקות לא מרגישה קושי אבל ברגע שאני קמה מהמיטה מתיישבת או בזמן עמידה יש לי קוצר נשימה בלתי ניסבל
    אני כבר לא יודעת מה לעשות ומפחדת מאוד מהמשך ההריון בגלל הקוצר נשימה

מה יכולה להיות הסיבה ובאילו דרכים אני יכולה להקל על הנשימה שלי
    אני מציינת שבעבר לפני ההריון לא הייתה לי אף פעם בעיה עם הנשימה

תודה רבה,
    לירון
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

סה"כ את מתארת שנדבקת מספר פעמים, במספר בדיקות שונות ועל ידי רופאים שונים, והכל עד עתה תקין. אין לי ספק שאת סובלת, אך אינני יכול להתייחס לכך דרך הפורום, ובוודאי שלא להמליץ על טיפול כלשהו מבלי לבדוק אותך.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה