סקר עגלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יש לי שאלה לגבי עגלות.

אני מתלבטת בין אינגליזינה אביו החדשה או סטוקי שהיא בעיניי נוחה לפי מה שהתרשמתי.

חשוב לי בעגלה שתהייה נוחה, וקלה מאוד

אשמח לעוד עצות ותובנות למי שיש/מכירה את העגלות .

ועוד דבר. מתי עליי לקנות את העגלה והציוד ? מאיזה חודש ?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני עם הסטוקי ואני מאוד מרוצה מבחינת הכל..

קניתי בחודש שמיני..

• איך את מסתדרת עם הציוד לתינוק? בעגלה יש תיק למטה, האם הכל נכנס לך לשם ? או שהזדקקת לעוד תיק אחר?
  • אני עם אינגלזינה אביו סופר מרוצה

• עם זוהר !
    סטוקי

• אני עם הבוגבו קרמליון
    ומישהיא דיברה על איכות?
  • לסטוקי שלי יש שני תיקים (אם את לוקחת את הג'ינס את מקבלת תיק נוסף מתנה)

אז יש תיק אחד שקשור לשלדה של העגלה למטה, ותיק אחת תלוי על העגלה , יש מספיק מקום והתיקים גם מסודרים מצויין מבפנים..

• לא יודעת לגבי סטוקי וכמה היא שוקלת אבל יודעת שאינגליזינה זו עגלה מאווווד איכותית
  • אנחנו רכשנו את האביו בגלל המשקל והקיפול הקטן הסטוקי יותר כבדה ולא נכנסת לבאגז . השאלה העיקרית זה מה הצורך שלכם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה