היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז לעידכון: בצער רב מאוד מאוד אני נפרדת מחופשת הלידה. זוהר התחיל משפחתון ובשבוע הבא אני חוזרת לעבוד
5 תגובות
עמוד 1
ראיתי עכשיו את הסטטוס שלך - לא כתבת שאת הולכת לישון? [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אני איתך באותה סירה
אה ועוד דבר אולי הוא בקפיצת גדילה בגלל זה הוא קם הרבה בלילות
לדעתי הוא קם הרבה בלילה כי הוא מתגעגע אלייך. יש שינויים הוא לא איתך בבקרים והוא משלים זמן אמא. זה קרה לי בזמנו עם טל. איתן גם ככה דבוק אלי כל הלילה אז אין בעיה
אני הנקתי כשיצאתי לעבודה ובגן הוא קיבל מטרנה. אני לא הייתי מוותרת על הנקה לפני השינה. גם ככה לא יוצא לך הרבה הנקות ביום, וזו שלפני השינה היא הכי כיפית, לטעמי. אני מאמינה שהלילה יסתדר לו עוד מעט. אם זה קשה לך, אולי בלילה תתני בקבוק, אפילו דייסה.
הגודש במשך היום יסתדר לך בהמשך. כמה ימים קשים, אולי תצטרכי מעט לשחרר בעבודה, אבל הגוף ילמד לייצר חלב בשעות הרלוונטיות ופחות באמצע היום. קחי איתך רפידות ספייר לעבודה
שישי שבת אני הייתי מניקה מלא. זה לא בילבל אותו כלל. זה היה הכיף של שנינו.