מאיזה גיל לתת מוצץ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המוהל נתן לו וזה ממש הרגיע אותו
    מאיזה גיל אפשר לתת? הוא ממש נהנה מזה
13 תגובות
עמוד 1
  • אני הבאתי לה עוד בבית חולים.. הבאתי מהבית מוצץ של mam כדי שתתרגל אליו מהתחהלחה ישר וככה היא התרגלה אליו

• את יכולה לתת לו מוצץ.. אוריה יום אחרי שנולדה לקחה מוצץ..

• אפשר מההתחלה למרות שיועצות ההנקה טוענות שזה אולי יכול לגרום לחוסר ביסוס בהנקה....מצד שני תינוקות שלא לוקחים מוצץ בהתחלה אח"כ לא מתרגלים למוצץ כ"כ מהר...אז אם את אוצה שיהיה מחובר למוצץ זה הזמן.............ד.א אני לא כ"כ בעד מוצץ למרות שלפעמים זה די קשה אבל הילדים שלי טפו טפו....נרגעים לבד.......אהמממ בעצם לא כ"כ נרגעים תוך כדי הנקה.....
  • *בעצם נרגעים רק תוך כדי הנקה
  • מאז שנולדים

• בחדר לידה חחחחחחחחח
    סתם מהיום שנולדים

• נתנאל לקח מוצץ בבית חולים ביום שנולד :-)
    וניקול מסרבת.... דבר היחיד שמרגיע אותה זה ציצי... אני ממש רוצה שהיא תסכים למוצץ!
  • נתנאל לקח מוצץ בבית חולים ביום שנולד :-)
    וניקול מסרבת.... דבר היחיד שמרגיע אותה זה ציצי... אני ממש רוצה שהיא תסכים למוצץ!
  • מהשנייה שהם נולדים אפשר מוצץ.
    שימי לב שיש גדלים שונים למוצצים.
  • מהרגע שהוא יצא לך מהבטן..
  • מיום הלידה...
  • מאז הלידה .
    ממתי שאת רוצה בעצם .
    הילד מוכן לזה באופן מולד - רפלקס המציצה .
    רק צריך למצוא את המוצץ הנכון []

• מהיום שבו נולדים!
    מוצץ זה דבר גאוני! אנחנו בבית קוראים לזה ״משתיק קול"!
    אני אוהבת מוצץ של אוונט

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה