עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות נראה לי בסוף שהדימום של הבוקר זה היה הפקק הרירי ולא מהבדיקה שעשו לפני יומיים בבית חולים אבל אני עדיין לא יודעת מה לעשות כי בבוקר היו לי כאבי בטן ממש בקטנה ואחרי שעה בערך התחילו כבר ממש צירים שבאים מהגב ושב הם לא סדירים אבלל ממש כואבים... מה אני יעשה? (אני מזכירה שאני בשבוע 39 ובבית חולים היתה לי פתיחה של 2 ומחיקה 70 וגם צירים לא סדירים) אני רק חושבת להמתין ולהמשיך לחכות עם הכאבים האלה ובא לי למות ובכלל אם אצטרך לעבור ככה את הלילה מצד שני לא בטוח שבבית חולים יוכלו לעזור לי... פליזז בנות מה לעשות?
4 תגובות
עמוד 1
  • אם את שואלת אותי הייתי מחכה בבית אם זה הפקק הרירי כבר מצויין
    ויכול להיות שיצא בגלל הבדיקה בהחלט...

תמתיני בבית עד לצירים סדירים כואבים במרווח זמן מסודר
    אם זה כל חמש דקות יאלה ללכת לבית חולים
    אני הייתי עם צירים משעה 12:00 בלילה עד 6:00 בבוקר
    העברתי אותם במקלחת עם הדוש על הגב מאוד מאוד עזר הגעתי עם פתיחה 4 ומחיקה מלאה...

אני הייתי ממתינה חבל על הזמן בבית חולים

• תכנסי למקלחת עם דוש על הגב עם זרם חזק , הרבה הליכות , תנועה עוזרת לכאבים וגם מזרזת את העניינים ! קצת מסאג' יעזור בגב תחתון . בקיצר תנסי למשוך כמה שיותר ברגע שתזהיי צירים סדירים כל 5 דקות לכי לבית החולים
  • וכמה זמן זה יכול להמשך ככה? ימים? או שזה עניין של שעות? כי באמת שכל ציר שבא לי אני רוצה למות הגב הלך לי אני ככה כבר מהבוקר גם בבית חולים היו לי צירים ככה פעם כל חמש דקות פעם כל שבע דקות ופעם כל עשר דקות.... אני לא יכולה להתרכז בכלום ובטח שלא לישון.
  • תראי זה מעייף וכואב אין ספק אבל אי אפשר לדעת
    יש כאלו שתוך שעות ויש כאלו שתוך שבוע שבועיים
    תתנחמי בעובדה שזה כבר הסוף....

תנסי באמת כמו שמלצנו את המקלחת עם הדוש
    תמצאי תנוחה שנוח לך ותתזמני
    מאוד חשוב לתזמן
    תאמיני לי אם תשבי בבית חולים ככה סתם ותחכי זה יבאס אותך יותר...

כל כמה זמן ציר?
    את רוצה לתזמן ולעלות לנו ואנחנו ננסה לעזור בתזמונים?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה