היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קפה אני לא שותה בכלל, תה ממש לפעמים (בעיקר כשאני חולה) אבל אוהבת משקאות מוגזים כמו קולה ועכשיו משתדלת לשתות אותם כמה שפחות. מכריחה את עצמי לשתות מים, כמה שיותר.
נסקפה אני לא יכולה לסבול מתחילת ההריון
אני שותה בממוצע 3 כוסות נס קפה חזק ביום. לצערי, חובבת של זירו, אז גם זה...
בחורף, מגיעה גם ל9 כוסות ביום. בקיץ 2-4. חולת קפאין שכמוני, בין לבין גם XL (הלא בריא בעליל) הולך מצויין!
נס קפה - קפה אני לא שותה נדיר.. לפני נכנסתי להריון עם אוריה הייתי שותה 4-5 כוסות נס והפסקתי שנכנסתי להיריון הייתי שותה כוס ביום. אני שותה המון תה - חולת קולה, אני גם מכריחה את עצמי לשתות כמה שיותר מים עקב התייבשות..
לפני ההריון 3-4 הפוכים חזקים ביום.. עכשיו כלווווום.. לא מסוגלת להריח את זה אפילו...
שותה בערך 2-3 כוסות ביום , קפה נמס ,תה , לא אוהבת קולה . בהריון לא שתיתי בכלל ,עשה לי בחילה
מאיה.
מכורה קשות לדיאט קולה ולקפה. (בעיקר הפוך).
גילו לי לפני כחצי שנה ריפלוקס, ואסרו עלי לאכל ולשתות המון דברים, בין היתר גם כמובן משקאות שמכילים קפאין. הודעתי לרופא שאין סיכוי שאעמוד בזה (ואז הרגשתי שקצת הסרתי מעלי את האחריות...
לא שותה נס קפה רק שותה דיאט קולה ... 5-6 כוסות ביום. אם יש אירוע אז יותררררר
גם בהריון לא שמרתי על זה יותר מידי ושתיתי
אני מרגישה חריגה בנוף... אני לא אוהבת קפה ולא אוהבת קולה וכלום מתוק אני שותה רק מים והרבה (כי יש לי בעיית פוליפים ואני נושמת מהפה וסובלת מהתייבשות פה תמידית). שותה קרוב ל-3 ליטר מים ביום. מוזר, נכון???
אחותי- חייז"רית?...
בבבבבבעווועעעעעעעעעעע חבר מכוכב אחר
נס קפה אחד ביום. במקרים נדירים 2. משתדלת להימנע ממשקאות קלים
אני שותה תה. שותה איזה 4 כוסות תה בממוצע ביום.
עד לפני שבוע הייתי שותה כוס נס אחת בבוקר ובמהלך היום מים ואיזה 2 כוסות קולה
איזה כיף!!!! אני קוראת את מה שכתבתן והמצפון שלי נרגע.
לפני הריון הייתי שותה נס קפה של טסטר צ'ויס חזק 3-5 כוסות ביום ומאז ההריון אני שותה חצי כוס נמס עלית (הפיפי החלש הזה) וכוס תה. מידי פעם מגניבה שלוק קטן של XL (פעם בשבוע) והרגשתי כמו אמא גרועה חחחחח. קולה לא מכניסים הביתה אז רק באירועים מיוחדים חצי כוס אז כמה כאלה כבר יש? מצבי טוב אני מקווה
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
שלא תדעו מצרות! אני שותה מלא קופאין לצערי ויש ימים שאני פשוט מענישה את עצמי ולא לשתות בכלל וכולי בגעגועים לזה... אוהבת מלאאאא קולה זירו ונס קפה חזקקקקק... משהו כמו 4 כוסות ביום
אממממממממ בצורה עדינה אני אומר שהיום שלי מתבסס על קפאין
אני חיה קפאין אני נושמת קפאין אני מכורה לקפאין
רק לאייס קפה אבל
אני לא שותה קפה בכלל , לא אוהבת ולא אהבתי אף פעם. שותה תה פעם-פעמיים ביום וזהו :-)