היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ליהוא בן שמונה ימים שוקל בערך 2600 אאיך אני יודעת כמה הוא אמור לאכול?
5 תגובות
עמוד 1
יעזור אם אני יגיד כמה שהוא רוצה?..... נראה לי 60 cc באמת לא יודעת להגיד לך בדיוק כמה
אוריה אכלה בגיל הזה 50-60 לפעמים 70 cc לדעתי 60 cc
הוא בן שבוע בערך? בריאל שלי בגיל הזה הייתה אוכלת בין 40 ל-60 CC
מאמי, איתי שלי נולד 2300, הוא היה אוכל 60CC כל 3 שעות. בחיים לא הערתי בשביל אוכל, לפעמים הוא היה אוכל גם במרווחים של 5 שעות ומהר מאוד הוא עלה במשקל, כרגע הוא באחוזון 90 חמסה, שום בצל... תני לו בינתיים כמה שהוא מבקש ואל תהיי לחוצה!
כשזה תמ״ל מתחילים עם כפית מדידה של 60 מ״ל ואת רואה כמה הוא אוכל זה יכול לנוע בין 30-60 בעוד שבוע שבועיים את תראי שאת ה-60 הוא יסיים ואז את מכינה מנה של 120 מ״ל כמה שהוא אוכל לפי הצורך שלו. יכול להיות 80 90 וכן הלאה ואת השאר את זורקת.